Hibás alkatrész okozhatta a várpalotai hintabalesetet

Forrás: AFP -
hinta alkatrész baleset Várpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiú nem emlékszik arra, mi történt.

Meghibásodott egy vidámparki játék Várpalotán, több ember is megsérült a balesetben, de a legsúlyosabban Máthé Krisztofer, aki 8 métert repült és egy padkára zuhant. Természetesen az esetet részletesen kivizsgálták, így derült ki, mi is lehetett a probléma a vásári játékkal: nem megfelelő alkatrész miatt ment tönkre a hinta. A szakértői véleményt nemrég kapta kézhez a gép tulajdonosa.

Képünk illusztráció - ez okozta a várpalotai hintabalesetet Forrás: AFP

Ez is rendkívül kopásálló, de nagyon rideg és törékeny"

Borsnak
Borsnak

Félig állat, félig ember: hátborzongató lényt kaptak lencsevégre éjszakahttp://www.life.hu/news/20180416-felig-allat-felig-ember-hatborzongato-lenyt-kaptak-lencsevegre-ejszaka.htmlFurcsa, hátborzongató lényt kaptak lencsevégre az egyik argentin városban: a szörny állítólag több mint 2 méter hosszú és két kutyára is rátámadt. NewsOrigoMagyar nőé is lehet a Fertő-tóban megtalált torzóhttp://www.life.hu/news/20180416-magyar-noe-is-lehet-a-ferto-toban-megtalalt.htmlFej és karok nélküli torzót találtak a Fertő-tóban, közel a magyar határhoz. Az áldozat személyazonosságát egyelőre nem sikerült kideríteni, de állítólag akár magyar is lehetett. Vannak, akik úgy vélik, talán VV Fanni maradványait találták meg. NewsOrigoCserbenhagyásos balesetben elgázoltak egy anyát a gyermekével Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20180416-cserbenhagyasos-balesetben-elgazoltak-egy-anyat-a-gyermekevel-nagykanizsan.htmlEgy anyát és kisgyermekét a zebrán gázolta el vasárnap este Nagykanizsán egy ismeretlen autós, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott - értesült az MTI a helyszínről. NewsOrigoElvitték a hatos lottó főnyereményét: hatalmas összeget szakított valakihttp://www.life.hu/news/20180415-elvittek-a-hatos-lotto-fonyeremenyet-hatalmas-osszeget-szakitott-valaki.htmlValaki nagyon jól járt ma, ugyanis volt egy telitalálatos szelvény a hatos lottón. A nyertes 1,2 milliárd forintot tehet zsebre. News--Időjárás: borúsabban, csapadékosabban kezdődik a héthttp://www.life.hu/news/20180415-idojaras-borusabban-csapadekosabban-kezdodik-a-het.htmlBorúsabb, csapadékosabb időjárással kezdődik a jövő hét, a maximumok 25 fok alatt alakulnak. A hét második felében visszatér a napsütéses, tavaszias idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.News--Hóvihar, jégeső, orkánerejű szél pusztít az Egyesült Államok középnyugati vidékeinhttp://www.life.hu/news/20180415-hovihar-jegeso-orkanereju-szel-pusztit-az-egyesult-allamok-kozepnyugati-videkein-1.htmlHóvihar, jégeső, orkánerejű szél pusztít az Egyesült Államok középnyugati vidékein, és már három halálos áldozatot is követelt. Az óriási kiterjedésű viharzóna a déli Mexikói-öböltől a kanadai határon fekvő Nagy Tavak vidékéig húzódik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.