Több, a torzóhoz tartozó testrész került elő a Fertő tónál

"Forrás: Cs.J. " -
halál Torzók holttest Novozánszki Fanni rendőrség hulla nyomozás Fertő-tó VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kart kézfej nélkül, egy lábszárat és egy combot találtak, amelyek feltételezhetően a Fertő tónál megtalált torzóhoz tartoznak. Már az osztrák rendőrség sem zárja ki, hogy esetleg Novozánszky Fannié lehet a test, az azonosítás azonban még tart. 

Már Novozánszky Fanni édesanyja is reménykedik abban, hogy esetleg lányáé lehet a Fertő tónál megtalált torzó. Mint mondta: szörnyű lenne, ha kiderülne, hogy valóban lányát találták meg, de legalább megszűnne a bizonytalanság.

Keresik a további testrészeket a Fertő tóban Forrás: Cs.J.

Az OE24.at osztrák hírportál cikkezett arról, hogy fordulat állhat be a nyomozásban, hiszen újabb testrészek kerültek elő a Fertő tónál. A torzó és a nem sokkal később megtalált fej után most két kart találtak kézfej nélkül, valamint egy combot és egy lábszárat. Már folyik a DNS-vizsgálat, folyamatosan kutatják át a tavat, de már az osztrák rendőrség is kezd arra gyanakodni, hogy Novozánszky Fannihoz tartozhatnak a megtalált testrészek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.