A Budapesti Műszaki Egyetem mosdójában kukkolják a lányokat

Forrás: AFP/Frank Duenzl -
mosdó vécé Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kukkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Figyelmeztetéseket tettek közzé a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem női mosdóiban, ugyanis többször előfordult, hogy illetéktelenek a vécéket elválasztó falon átnyúlva készítettek felvételeket a lányokról.

Hosszú ideje kukkolhatják a budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem női hallgatóit a mosdókban, főleg az „E" épületben. Az elkövető a vécéket elválasztó falakon átnyúlva készít felvételeket a lányokról, a jelenség pedig olyan gyakorivá vált, hogy az egyetem a mosdókba kiragasztott A4-es papírral figyelmezteti a hallgatókat.

A Műegyetem mosdójában kukkolták a lányokat - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Frank Duenzl


Arra kérik őket, hogy kopogjanak be minden fülkébe, mielőtt használnák a mosdót.

Ha van foglalt vécé, de nem érkezik válasz a kopogásra, hagyják el a mosdót, és hívjanak segítséget.

Mivel a vécéket elválasztó fal nem ér fel a plafonig, semmi nem akadályozza a kukkolót, hogy videót készítsen a szomszédos fülkékben lévő lányokról. A Bors talált is olyan volt hallgatót, akivel előfordult ez a sajnálatos és felháborító eset.

hallottam, hogy a szomszédba is érkezik valaki, de feltűnt, hogy nem csinált semmit.

Megállapítani azonban nem sikerült, ki a kukkoló,

az egyetem kamerái ugyanis főként csak a bejárat környékét pásztázzák. Laura a hallgatótársait is figyelmeztette, valamint feljelentést is tett. A lap megkereste a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban. Azt közölték, hogy nemrég nyomozást rendeletek el egy hasonló eset miatt, de április 4-én felfüggesztették, mivel nem tudták megállapítani az elkövető személyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.