Egy hónapig horoszkópja utasításai szerint próbált élni az újságíró: ez történt

Forrás: AFP -
újságíró horoszkóp utasítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horoszkóp eléggé megosztja a társadalmat, valaki hisz benne, míg mások egyáltalán nem követik sőt, talán el is ítélik. Egy újságíró ki akarta deríteni, van-e igazság a jóslatokban, ezért egy hónapig követte horoszkópja utasításait.

Egyesek nevetnek a horoszkópon, ám vannak, akiknek nem indulhat el a napjuk előrejelzés nélkül. Rosy Edwards, a Metro újságírója eldöntötte, egy hónapig követni fogja a horoszkópja utasításait, ehhez az Astrostyle Mérlegekre vonatkozó havi előrejelzését használta, tapasztalatait mindenkivel megosztotta.

Horoszkópja utasításai szerint élt az újságíró Forrás: AFP


Első nap

Horoszkópja szerint az otthon a család és az érzelmek kerülnek középpontba. És mély reakciót válthat ki belőle valami, amin az elmúlt 6 hónapban keresztülment.
Azon gondolkozott, mi lehet az a „valami", hiszen az elmúlt hat hónapban sok minden történt az életében: aggódott egy esetleges méhnyakrák miatt, utazott Ázsiában. Elmélkedése után tovább olvasott. „Ha azon gondolkoztál, hogy változást vinnél az életedbe, a telihold felgyorsítja a folyamatot". Ezen a ponton megrémült, ugyanis hónapok óta a lakása felújítását tervezi.

Második nap

A horoszkópja szerint eljött az ideje egy beszélgetésnek, mivel a stressz elhatalmasodott egy fontos kapcsolatában.
Egy jó ideje gondolkozik azon, hogy beszélnie kell barátjával valami miatt, amin nagyon stresszel, végül mégsem tette meg, mert nem hagyta, hogy a horoszkópja irányítsa.

Tizenkettedik nap

Horoszkópja életmódváltásra ösztönzi, és azt javasolja, kísérje figyelemmel családja kórelőzményét főleg az emésztéssel kapcsolatban, ez ugyanis megkönnyíti majd a döntését.
Az újságíró felvette a kapcsolatot egyik rokonával, mivel soha nem volt jó az emésztése. A hozzátartozó azt javasolta neki, hagyja el a glutént és a tejterméket. Megfogadta, hogy megszabadul a tejeskávéjától, így a problémái a múlté lesznek.

Tizenharmadik nap

A horoszkópja azt tanácsolja, egyeztessen időpontot tanácsadójával vagy edzőjével, esetleg kezdjen önfejlesztésbe.
Rosy így is tett, elment életvezetési tanácsadójához, akivel beszélgettek a munkájával kapcsolatos szorongásáról és önbizalomhiányról. A tanácsadónál töltött idő pedig teljesen feltöltötte, pozitívan és békésen tért haza, és nagyon örült, hogy követte horoszkópját.

Huszadik nap

Horoszkópja szakmai előrelépést jósolt, illetve azt, hogy ez az időszak kedvez a szakmai törekvéseinek.
A szabadúszó újságírónak azonban nem jött be ez az előrejelzés, ugyanis semmi ilyesmi nem történt vele.

Harmincegyedik nap

Szenvedélyes zárást jövendöl a horoszkóp, vagy művészeti tevékenységben, vagy a kapcsolatában.
Ezt azonban nagyon általánosnak vélte az újságíró, kreatív munkája miatt ugyanis bármit is jelenthet a művészeti tevékenység.


Összegzésként elmondta, hamar függővé lehet válni, hiszen a horoszkópok többnyire pozitív dolgokkal kecsegtetnek. Azt pedig jó tudni, hogy a munkája és kapcsolata is jó úton halad. Egyfajta biztonságot nyújt, azoknak, akik könnyen elbizonytalanodnak. És ilyenből sok akad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.