Megvizsgálták a Fertő tóban talált torzót, nem VV Fannié

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság holttest Novozánszki Fanni Fertő-tó VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem stimmel sem a kor, sem pedig a magasság, de a DNS sem egyezik Novozánszki Fanniéval - folyamatosan vizsgálják a Fertő-tóban talált torzót. Fanni édesanyja megkönnyebbült, hogy lánya élete nem így ért véget.

Dr. Lichy József, aki Novozánszki Fanni családjának ügyvédje, a Blikknek azt nyilatkozta, hogy sem a kor, sem pedig a magasság nem stimmelt a Fertő tóban talált torzónál, így valószínűleg nem a valóságshow-ból ismert lány holtteste került elő.

Közben pedig a DNS-vizsgálat eredménye is megérkezett, így már bizonyossá vált a tény, hogy Fanni családja továbbra sem tudja meg, mi történt lányukkal.

Nem Novozánszki Fannié a torzó Forrás: RTL Sajtóklub

"Bevallom, megkönnyebbültem, amikor az ügyvéd úr közölte, hogy nem Fanni az. Pokoli lett volna szembenézni azzal, hogy a lányom élete így ért véget. Így viszont marad nekem továbbra is a bizonytalanság, ami lassan teljesen tönkretesz" - nyilatkozta Novozánszki Fanni édesanyja, Novozánszki Katalin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.