Leanne Carr rendőrnő betegszabadsága alatt nyaralgatott: szexi képei buktatták le

Forrás: Insatgram -
kép rendőrnő Nyár nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leanne Carr őrmester héthónapos szabadságát töltötte, amit a munkahelyi stresszre hivatkozva vett ki, azonban az Instagram-oldalát elárasztották a szexibbnél szexibb nyaralós fotók, melyek gyanúsak lettek a kollégáinak: nem így kellene tölteni a betegszabadságot.

Az őrmester hét hónap betegszabadságot vett ki a munkahelyi stresszre hivatkozva, de nem tűnt túl idegesnek azokon a fotókon, melyeket feltöltött az Insatgram-oldalára. Képei alapján inkább úgy tűnt, hogy Leanne Carr nyaralással töltötte ezt az időt, hiszen posztolt Thaiföldről, Ciprusról és Ausztriából is.

Leanne Carr rendőrnő betegszabadsága alatt nyaralgatott Forrás: Insatgram

Mialatt Leanne a „betegszabadságát" töltötte, esetét kivizsgálták, egyes kollégái pedig egyáltalán nem örültek az őrmester viselkedésének. Túl azon, hogy az ő pozíciójában nem ildomos szinte meztelen fotókat közzétenni, azt sem nézték jó szemmel, hogy fizetett betegszabadságát nyaralgatással tölti. Ám az angliai Lincolnshire megyei rendőrség szerint nincs szabályuk arra, hogyan tölthetik dolgozóik a betegszabadságukat.

A rendőrnő nagyon jól érezte magát, túlságosan is Forrás: Instagram
Föld Fesztivált tartanak a hétvégén a Fővárosi Állat- és Növénykertbenhttp://www.life.hu/news/20180418-fold-fesztivalt-tartanak-a-hetvegen-a-fovarosi-allat-es-novenykert.htmlInteraktív programokkal várja a Fővárosi Állat- és Növénykert az érdeklődőket a hétvégén a Föld Fesztivál alkalmából. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek és a tudományok iránt érdeklődők is megtalálhatják a nekik tetsző programokat. NewsOrigoEgy hónapig horoszkópja utasításai szerint próbált élni az újságíró: ez történthttp://www.life.hu/news/20180418-egy-honapig-horoszkopja-utasitasai-szerint-probalt-elni-az-ujsagiro.htmlA horoszkóp eléggé megosztja a társadalmat, valaki hisz benne, míg mások egyáltalán nem követik sőt, talán el is ítélik. Egy újságíró ki akarta deríteni, van-e igazság a jóslatokban, ezért egy hónapig követte horoszkópja utasításait. NewsAFPSok egyetemista vállal szexmunkát Angliában: nem tudják fizetni másként a megélhetésüket (18+)http://www.life.hu/news/20180418-sok-egyetemista-vallal-szexmunkat-angliaban.htmlA legújabb kutatás szerint húsz brit egyetemistából egy végzett már valamilyen szexmunkát, a többség azért, hogy finanszírozni tudja a tanulmányait. News--A Budapesti Műszaki Egyetem mosdójában kukkolják a lányokathttp://www.life.hu/news/20180418-a-budapesti-muszaki-egyetem-mosdojaban-kukkoljak-a-lanyokat.htmlFigyelmeztetéseket tettek közzé a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem női mosdóiban, ugyanis többször előfordult, hogy illetéktelenek a vécéket elválasztó falon átnyúlva készítettek felvételeket a lányokról. News--Időjárás: kedden még felhős lesz az ég, szerdától azonban visszatér a napsütéshttp://www.life.hu/news/20180417-idojaras-kedden-meg-felhos-lesz-az-eg-szerdatol-azonban-visszater-a-napsutes.htmlKedden még borongós, erősen felhős időre számíthatunk, ám az előrejelzések szerint a hét további részében lesz minek örülnünk. News--Félig állat, félig ember: hátborzongató lényt kaptak lencsevégre éjszakahttp://www.life.hu/news/20180416-felig-allat-felig-ember-hatborzongato-lenyt-kaptak-lencsevegre-ejszaka.htmlFurcsa, hátborzongató lényt kaptak lencsevégre az egyik argentin városban: a szörny állítólag több mint 2 méter hosszú és két kutyára is rátámadt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.