Noszvaj és Eger között szakadékba zuhant egy autó: a sofőr meghalt

Forrás: Youtube/Agria Tv -
Eger halál Noszvaj szakadék baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eger és Noszvaj között történt tragikus baleset április 20-án, pénteken. Egyelőre ismeretlen okokból a kocsi áttért a szemközti sávba egy éles kanyarban, majd letért az úttestről és a szakadékba zuhant.

Borzasztó baleset történt Eger és Noszvaj között április 20-án, pénteken. Egy 64 éves sofőr egyelőre ismeretlen okokból egy éles kanyarban átsodródott a szemközti sávba, majd a jobb oldalon letért az úttestről a szalagkorlát mellet és a szakadékba zuhant.

Noszvaj és Eger között szakadékba zuhant egy autó Forrás: Youtube/Agria Tv

A sofőr nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter is hívtak hozzá, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni: életét vesztette. Az Agria Tv információi szerint nem volt bekötve a férfi.
A baleset után a kocsiban utazó nő a közeli lovas tanyán dolgozóktól kért segítséget. Olyan sokkos állapotban volt, hogy azt sem tudta megmondani, hol történt a baleset.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.