Rejtélyes szörnnyel verték át a fél világot

Forrás: YouTube -
szörny Argentína Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több lap is beszámolt arról, hogy miután az argentínai Totoras utcáin bizarr lényt fotóztak le, kitört a pánik. "Rejtélyes lény tartja rettegésben egy város lakóit" - írták. 

A rejtélyes, kutyához hasonló lényről készült képe először közösségi oldalon kezdett terjedni. A fotót készítő férfi azt állította, hogy senki sem tudta, mi ez, nekitámadt két kutyának is, mindkettőt megölte , majd nyoma veszett. A posztot felkapta a bulvársajtó, ezután írtak a titokzatos állatról. A város lakói állításuk szerint rettegnek, mert nem sikerült elfogni a lényt. Egy ufós Youtube-csatorna egy hete videót is összeállított a rendelkezésükre álló információkról.

Rejtélyes szörny tartotta rettegésben Argentínát Forrás: YouTube

A Snopes nevű oldal szerzői utánajártak, miről is van szó. Megállapították, hogy ez a "szörnyeteg" nemhogy nem tartja rettegésben Argentínát, de nem is ölt meg semmilyen háziállatot, mert a Harry Potter univerzumból kölcsönzött kitalált lény, amit meg is mutat egy fotópáron.

Az argentín rém valójában Lupin vérfarkas formájában a Harry Potter című filmből Forrás: Warner Bros. Pictures

Az utolsó fotók Avicii-ről a Muscat Hills Resort luxusnyaralóhelyen készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-az-utolso-fotok-aviciirol-a-muscat-hills-resort-luxusnyaralohelyen-keszultek.htmlAz egész világ ledöbbent a híren, a rajongók gyászolnak: 28 éves korában meghalt Avicii, azaz Tim Bergling. A világ egyik legnépszerűbb DJ-je mindössze 28 évet élt. Péntek délután találtak meg a holttestét Omán fővárosában, MaszkatbanTV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-autobalesetet-szenvedett-dopeman-es-baratnoje-frontalis-utkozes.htmlSúlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi. TV + Sztárok--Kirúgták munkahelyéről Krencsey Hellát, a Viaszbaba szerzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kirugtak-munkahelyerol-krencsey-hellat-a-viaszbaba-konyv-szerzojet.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár. TV + SztárokOrigoKiderül, VV Fanni holttestét találták-e meg a Fertő tóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kiderul-vv-novozanszki-fanni-holttestet-talaltak-e-meg-a-ferto-toban.htmlAhogy írtunk is róla, fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő tóban az osztrák oldalon, később a fej is előkerült. Felmerült, az is, hogy Novozánszki Fanni lehet a szerencsétlenül járt nő, az egykori valóságshow-szereplő édesanyja is nyilatkozott az ügyben. TV + Sztárok--Cáfolja szakításuk hírét Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-cafolja-friderikaval-valo-szakitasuk-hiret-pinter-tibor.htmlNemrégiben felmerült a hír, hogy Pintér Tibor és fiatal párja, Friderika szakítottak. A lány már napokkal ezelőtt cáfolta a hírt, most pedig a színész is megszólalt, TV + SztárokOrigoBerki Krisztián feljelentette Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-berki-krisztian-feljelentette-bauko-evat-zaklatasert.htmlBerki Krisztián és Baukó Éva először a FEM3 kamerái előtt vsztek össze, majd a folyosón is folytatódott a konfliktus. Baukó a Facebookon, videóbejegyzésében állította kollégájáról, hogy az megfenyegette, sőt arról is beszélt, hogy Berki hónapokkal ezelőtt szexuális ajánlatot tett neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.