Elmaradt Oszter Sándor védőbeszéde, mert K. Sándor nem jelent meg a tárgyaláson

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
védőbeszéd K. Sándor tárgyalás Oszter Sándor vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jelent meg a tárgyaláson a negyedrendű vádlott K. Sándor, a rendőrök sem találták meg. Oszter Sándor védőbeszéde elmaradt. 

A szerdai tárgyalási napon még részt vett a negyedrendű vádlott, K. Sándor az Oszter Sándor és társai elleni, vesztegetés és befolyással való visszaélés miatti büntetőperben, azonban csütörtökön már nem jelent meg a tárgyaláson. A bíró megkérte a rendőrséget, hogy állítsák elő, azonban nem találták meg.

Oszter Sándor védőbeszéde elmaradt Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Bors információi szerint a bíró elrendelte a tárgyalás elnapolását, így Oszter Sándor védőbeszéde nem hangzott el. A lap azt is megírta, hogy K. Sándor korábban terhelő vallomást tett például Oszter Sándorra is, majd ezt március közepén visszavonta. "Az állította, csak azért keverte bele a színészt az ügybe, mert haragudott rá. A szerdai tárgyalási napon pedig előkerült egy hangfelvétel, amiből az derült ki, K. Sándort vádlott-társai vették rá, hogy másítsa meg az eredeti vallomását" - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.