Időjárás: csütörtökön záporokra és feltámadó szélre számíthatunk

Forrás: Thinkstock -
hidegfront időjárás lehűlés zápor Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán már nyár volt, csütörtökön azonban hidegfront érkezik hazánkba csapadékkal és feltámadó széllel.

Szerdán az országban szinte mindenhol nyár volt, ez azonban csütörtökön már nem így lesz. Hidegfront érkezik hazánkba, ami miatt már reggel borongós lesz az idő, főleg északnyugaton, ezzel szemben az ország déli területein nem lesz egész nap sötétség, olykor előbújik a nap is. Északon és északnyugaton esőre is számíthatunk, délen és keleten pedig zápor és zivatar is előfordulhat, többfelé feltámad a szél. A legnagyobb különbség a hőmérsékletben lesz, északnyugaton 14-19 fok körül alakulhat a hőmérséklet, máshol pedig akár 26 fok is lehet.

Előkerül a gumicsizma? Forrás: Thinkstock

Péntekre szerencsére elvonul a hidegfront, száraz időre számíthatunk. Ugyan az északi megyékben hajnalban 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, délután már akár 24 fokot is mérhetünk. Hétvégén felmelegedésre és zivatarokra számíthatunk – látható a Köpönyeg.hu előrejelzésén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.