Időjárás: nyárias meleg és zápor is várható a hosszú hétvégén

Forrás: Thinkstock -
meleg időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan pénteki nap hűvösen indul, a folytatás már sokkal melegebb lesz. Hiába azonban a nyirás hőmérséklet, esővel is kell számolnunk a hosszú hétvégén.

Pénteken fokozatosan csökken a felhőzet, és többórás napsütés várható. A délkeleti szél megélénkül. Reggel 5 és 12 fok között, délután 21 fok körül alakul a hőmérséklet. Szombaton még kevés gomolyfelhő zavarja a ragyogó napsütést, záporra azonban kicsi az esély.

Zivatar és napsütés: ezek lesznek a hosszú hétvége jelszavai Forrás: Thinkstock

25 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. Vasárnap szintén sok napsütésre kell számítanunk, de délután már erőteljes gomolyfelhő-képződés valószínű záporokkal, zivatarokkal. Nyárias időnk lesz 27 fok körüli maximumokkal. Hétfőn gomolyfelhős időre van kilátás szórványos záporral, zivatarral. Estétől megerősödik az ÉNy-i szél. 24-29 fokos meleg ígérkezik. Kedden, azaz május 1-jén napos idő lesz gomolyfelhőkkel, melyekből továbbra is előfordul zápor, zivatar. A csúcshőmérséklet 22-27 fok között alakulhat - írja a Köpönyeg.hu.

Agyonlőtte magyar barátnőjét egy brit férfihttp://www.life.hu/news/20180426-agyonlotte-magyar-baratnojet-egy-brit-ferfi-zold-foki-koztarsasag.htmlAgyonlőtte magyar barátnőjét, majd magával is végzett egy brit orvos a Zöld-foki Köztársaságban. News--Ezek a legnehezebb munkák a legújabb kutatás szerinthttp://www.life.hu/news/20180425-ezek-a-legnehezebb-munkak-a-legujabb-kutatas-szerint.htmlA francia munkaügyi minisztérium kutatóintézete készített felmérést arról, hogy melyek a legnehezebb foglalkozások. Íme, a lista. NewsOrigo32 évvel ezelőtt történt a csernobili katasztrófa http://www.life.hu/news/20180425-32-evvel-ezelott-tortent-a-csernobili-katasztrofa.htmlHarminckét évvel ezelőtt, 1986. április 26-án a csernobili atomerőmű 4-es reaktorának meghibásodása minden idők egyik legnagyobb és legvégzetesebb nukleáris balesetéhez vezetett. Megbecsülhetetlen, hogy pontosan hányan haltak meg összesen a balesetben, és a szennyeződés miatti szövődményekben. News--Az iskolai szünet kezdetére már biztosan kinyitnak a strandok, van, ami előbb ishttp://www.life.hu/news/20180425-az-iskolai-szunet-kezdetere-mar-biztosan-kinyitnak-a-strandok-van-ami-elobb-is.htmlEgyes strandok már május végére kinyitnak, de az iskolai szünet kezdetére, azaz június 15-re már minden strand várja majd a látogatókat. NewsOrigoEsztergomban gázolt halálra a vonat egy gyalogosthttp://www.life.hu/news/20180425-esztergomban-gazolt-halalra-a-vonat-egy-galogost.htmlEgy fiatal nőt gázolt halálra a menetrendszerinti vonat Esztergom-Kertvárosban, a Grante előtti vasúti átjárónál szerdán dél körül. A beleset okáról egyelőre még nincs információ. NewsOrigoEgy nő kizuhant a nyolcadik emeltről, meghalthttp://www.life.hu/news/20180425-egy-no-kizuhant-a-nyolcadik-emeltrol-meghalt.htmlKiesett egy nyolcadik emeleti lakásból egy nő Kazincbarcikán, szörnyethalt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.