Két nő levágott fejét találták meg két tóban Amerikában

Forrás: Shutterstock -
levágott fej Amerika fej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszáz kilométerre egymástól találták meg két nő levágott fejét két tóban, Amerikában. A távolság ellenére a rendőrség szerint lehet összefüggés a két eset között.

Két nő levágott fejét találták meg Amerikában két tó közelében. Az egyikre egy önkéntes takarítóbrigád talált rá a Houston tó partján, a másikat a Calcasieu tónál találta meg egy férfi. Mindkét áldozat 25 és 40 év közötti nő, barnás-vöröses hajjal. A távolság ellenére a rendőrség úgy gondolja, van kapcsolat a két eset között.

Két nő levágott fejét találták meg két tóban Amerikában - Illusztráció Forrás: Shutterstock

Cameron Parish seriff nyilatkozott az ügyről, elárulta, hogy két héttel a fejek megtalálása előtt láttak a közeli hídon egy 20 év körüli férfit, aki egy fekete zsákot dobott le. . A houstoni és louisianai rendőrök együtt nyomoznak a két ügyben – írja a Fox News.

Időjárás: nyárias meleg és zápor is várható a hosszú hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180427-idojaras-nyarias-meleg-es-zapor-is-varhato-a-hosszu-hetvegen.htmlUgyan pénteki nap hűvösen indul, a folytatás már sokkal melegebb lesz. Hiába azonban a nyirás hőmérséklet, esővel is kell számolnunk a hosszú hétvégén.NewsThinkstockElmaradt Oszter Sándor védőbeszéde, mert K. Sándor nem jelent meg a tárgyalásonhttp://www.life.hu/news/20180426-elmaradt-oszter-sandor-vedobeszede-mert-k-sandor-nem-jelent-meg-a-targyalason.htmlNem jelent meg a tárgyaláson a negyedrendű vádlott K. Sándor, a rendőrök sem találták meg. Oszter Sándor védőbeszéde elmaradt. News--Agyonlőtte magyar barátnőjét egy brit férfihttp://www.life.hu/news/20180426-agyonlotte-magyar-baratnojet-egy-brit-ferfi-zold-foki-koztarsasag.htmlAgyonlőtte magyar barátnőjét, majd magával is végzett egy brit orvos a Zöld-foki Köztársaságban. News--Időjárás: csütörtökön záporokra és feltámadó szélre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20180426-idojaras-csutortokon-zaporokra-es-feltamado-szelre-szamithatunk.htmlSzerdán már nyár volt, csütörtökön azonban hidegfront érkezik hazánkba csapadékkal és feltámadó széllel.News--Ezek a legnehezebb munkák a legújabb kutatás szerinthttp://www.life.hu/news/20180425-ezek-a-legnehezebb-munkak-a-legujabb-kutatas-szerint.htmlA francia munkaügyi minisztérium kutatóintézete készített felmérést arról, hogy melyek a legnehezebb foglalkozások. Íme, a lista. NewsOrigoZivatarokkal tarkított hosszú hétvégére számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20180425-zivatarokkal-tarkitott-hosszu-hetvege-ele-nezunk-idojaras.htmlNyárias időre számíthatunk a hosszú hétvégén, ugyanakkor csapadék zápor-zivatar formájában helyenként előfordulhat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.