Mácsik Zoltán eltűnt villanyszerelő lánya keresőcsapatot szervez apja megtalálására

Forrás: RTL Klub -
keresés rendőrség eltűnt Mácsik Zoltán nyomozás villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresőcsapatot szervez apja felkutatására Adrienn, Mácsik Zoltán eltűnt villanyszerelő lánya. A család nem tud tétlenül várni arra, hátha előkerül a mosonmagyaróvári édesapa. 

Az abdai benzinkútnál lesz a találkozó vasárnap reggel 10 órakor, itt látták ugyanis utoljára a mosonmagyaróvári családapát, Mácsik Zoltán. A keresést lánya, Adrienn szervezi.

"Nagyon bízom benne, hogy sokan eljönnek, és megtaláljuk aput. Rengeteget gondolkoztunk az édesanyámmal, hogy mit tehetnénk, mert már nem bírjuk, hogy csak tehetetlenül ülünk itthon és várjuk a csodát. Végső kétségbeesésünkben jutott eszünkbe, hogy kutatócsapatot szervezünk, és bejárunk minden olyan helyet, ahol apu lehet. Abban az esetben, ha elég vállalkozó szellemű ember összegyűlik, megbeszéljük, hogy ki merre megy" - mondta a Blikknek Mácsik Zoltán lánya, Adrienn. Úgy tervezik, lesz, aki majd Győrt fésüli át, de elmennek a megölésével gyanúsított férfi tanyája felé is. "Szépen kérek mindenkit, akinek van ideje és kedve, jöjjön el, mert nagyon nagy szükségünk van a segítségre" – üzente Mácsik Adrienn.

Mácsik Zoltánt keresőcsapatokkal akarja felkutatni lánya Forrás: RTL Klub

Ahogyan mi is megírtuk, Márcsik Zoltánon kívül még 4 villanyszerelő tűnt el az utóbbi időben a környékről. Eltűnése napján Zoltánnak É. Imrével volt találkozója, aki pénzzel tartozott neki. A férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban van, a Blikk információi szerint nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Ha ez bebizonyosodik, akár 20 évet is kaphat. Egy másik eltűnt villanyszerelőnek, Orlik Vilmosnak állítólag szintén vele volt találkozója eltűnése előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.