Újabb szemtanú került elő, aki tudhat Madeleine McCann eltűnéséről

Forrás: Getty Images -
rendőrség szemtanú nyomozás fantomkép Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 évvel ezelőtt tűnt el Madeleine McCann. Szülei még mindig reménykednek abban, hogy előkerül, hiszen újabb nyomra akadt a rendőség. Most egy spanyol édesapa jelentkezett, aki állítólag látta a Madeleine-t elrabló férfit. 

Újabb szemtanú bukkant fel a több mint 10 évvel ezelőtt elrabolt Madeleine McCann ügyében. Egy spanyol édesapa azzal kereste meg a sajtót, hogy látta azt a férfit, aki azon a fantomképen szerepel, amelyet a Scotland Yard adott ki 2013-ban és, amely a gyermekrablás fő gyanúsítottját ábrázolja.

A szülők még mindig hazavárják Madeleine McCannt Forrás: Getty Images

Az Andreas nevű spanyol édesapa azt állítja, hogy ez a férfi próbálta elrabolni az ő lányát is 2001-ben. Még egy egybeesést feltártak, ugyanis a család Abrantes-ben tartózkodott, ami mindössze 3 órányi autóútra van onnan, ahonnan Maddie eltűnt.

Az elrablás körülményei

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el Algarve térségében, Portugáliában, ahol a család nyaralt. Gerry és Kate McCann letették aludni Maddie-t és testvéreit, majd elmentek egy tapas bárba. Akkor látták utoljára kislányukat. A Scotland Yard a múlt héten arról adott tájékoztatást, hogy továbbra is több "kritikus" nyomot követnek, és bár a nyomozás eddig 11 millió fontot (csaknem 4,1 milliárd forint) emésztett fel, nincs döntő bizonyíték, amely alátámasztaná, hogy a lány él vagy meghalt. A kislányt a rendőrök szerint elrabolták a család szobájából, de továbbra is rejtély, hogy hogyan és miért.

Mácsik Zoltán eltűnt villanyszerelő lánya keresőcsapatot szervez apja megtalálásárahttp://www.life.hu/news/20180428-macsik-zoltan-eltunt-villanyszerelo-lanya-keresocsapatot-szervez-apja-megtalalasara.htmlKeresőcsapatot szervez apja felkutatására Adrienn, Mácsik Zoltán eltűnt villanyszerelő lánya. A család nem tud tétlenül várni arra, hátha előkerül a mosonmagyaróvári édesapa. NewsOrigoAz UV-sugárzás veszélyeire figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20180428-az-uvsugarzas-veszelyeire-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat.htmlA nyárias hosszú hétvége előtt az UV-sugárzás veszélyeire figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Országszerte nyitnak a strandok: nyári meleg lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180428-orszagszerte-nyitnak-a-strandok-nyari-meleg-lesz-a-hetvegen.htmlKezdődik a strandszezon, az ország legtöbb fürdője kinyit a hosszú hétvégén - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek délutáni Híradójában. NewsOrigoÜzemanyaghiány miatt zuhant le a Chapecoense futballcsapat repülője 2016-banhttp://www.life.hu/news/20180428-uzemanyaghiany-miatt-zuhant-le-a-chapecoense-futballcsapat-repuloje-2016ban.htmlÜzemanyaghiány miatt zuhant le 2016 novemberében a Lamia bolíviai légitársaság utasszállító repülője Kolumbiában, fedélzetén 77 emberrel, köztük a Chapecoense brazil labdarúgócsapat játékosaival - állapította meg pénteken nyilvánosságra hozott végleges jelentésében a 71 halálos áldozattal járó szerencsétlenség okait vizsgáló kolumbiai légügyi hatóság.News--Shelby Pagan sminkje egy autóbaleset után is tökéletes maradt, értékelte a termékethttp://www.life.hu/news/20180427-shelby-pagan-sminkje-egy-autobaleset-utan-is-tokeletes-maradt-ertekelte-a-termeket.htmlAutóbaleset és 8 órás kórházi kezelés után is tökéletes maradt a tusvonala Shelby Pagannak. Úgy gondolta, a termék megérdemli, hogy kiválóra értékelje, így a nyakmerevítős fotójával mutatta meg a a terméket gyártó cégnek, jó minőségű, amit piacra dobtak. News--Két nő levágott fejét találták meg két tóban Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20180427-ket-no-levagott-fejet-talaltak-meg-ket-toban-amerikaban.htmlKétszáz kilométerre egymástól találták meg két nő levágott fejét két tóban, Amerikában. A távolság ellenére a rendőrség szerint lehet összefüggés a két eset között. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.