Átvágta édesanyja torkát egy sajószögedi férfi

gyilkosság gyilkos anya kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seprűnyéllel verte meg anyját egy este a sajószögedi férfi, majd nyakon szúrta az idős asszonyt. A gyilkos jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Brutális gyilkosság történt Sajószögeden, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen: egy férfi megölte a saját anyját. Tavaly július 4-én ittas állapotban érkezett haza az elkövető, édesanyjával ugyanis egy háztartásban éltek, bár nem volt jó a kapcsolatuk. Az idős asszony a nyári konyha teraszán egy fotelben ült, ott támadt rá a fia.

A férfi együtt élt anyjával, de nem voltak jó viszonyban (Képünk illusztráció.) "Forrás: Thinkstock "


Először többször lesújtott egy seprűnyéllel, ezután pedig nyakon szúrta. A gyilkosságot követően megtörölte egy kockás rongyba a véres kezét, majd az udvarról kifelé menet a szomszédok füle hallatára csak annyit mondott: "Elvágtam a torkát".

Ezután a férfi megnyugodott, és visszament a ház udvarára. A miskolci bíróság megkezdte a férfi ügyét, aki jelenleg előzetesben van, ha bűnösnek találják, 10-20 év, vagy akár életfogytig tartó büntetésre számíthat - írja a Bors.

Megdőlt az országos hajnali melegrekordhttp://www.life.hu/news/20180429-megdolt-az-orszagos-hajnali-melegrekord-aprilis-29.htmlMegdőlt az országos legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord vasárnapra virradóra - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel.NewsOrigoSúlyos baleset történt Bakonygyepesnél, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180429-sulyos-baleset-tortent-bakonygyepesnel-szombaton-este-egy-ember-meghalt.htmlBalesetben meghalt egy ember Noszlop és Bakonygyepes közt, ahol műszaki hiba miatt álló autóbusznak ütközött egy személygépkocsi szombat este - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.News--Vasárnap: nyárias meleg lesz záporral, zivatarokkalhttp://www.life.hu/news/20180429-vasarnap-nyarias-meleg-lesz-zaporral-zivatarokkal-idojaras.htmlThinkstockMár a hosszú hétvégén megnyitotta a kapuit néhány strandhttp://www.life.hu/news/20180427-mar-a-hosszu-hetvegen-megnyitja-kapuit-nehany-strand-majus.htmlA kellemes, szinte nyári időjárásnak köszönhetően már a hosszú hétvégén megnyitja kapuit néhány strand. News--Változnak a menetrendek a munkaszüneti napok miatthttp://www.life.hu/news/20180429-valtoznak-a-menetrendek-a-munkaszuneti-napok-miatt-aprilis-29-30-majus-1.htmlA vonatok vasárnap és hétfőn az ünnepnapi, kedden a vasárnapi, a BKK járatai vasárnap a munkaszüneti, hétfőn a szombati, kedden pedig az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek. Az M3-as metró ezeken a napokon egész nap szállítja az utasokat a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között. A MÁV az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a HÉV-vonalakon a szerelvények vasárnap és hétfőn bővített esti üzemidő szerint közlekednek. News--23 éves magyar fiú tűnt el Londonban - Menyhárt Mátét hetek óta keresikhttp://www.life.hu/news/20180428-23-eves-magyar-fiu-tunt-el-londonban-menyhart-matet-hetek-ota-keresik.htmlAggódik a családja Menyhárt Mátéért, akiről ápilis 14-én hallott utoljára a családja.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.