Súlyos baleset történt Bakonygyepesnél, egy ember meghalt

Forrás: Thinkstock -
halott sérült autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetben meghalt egy ember Noszlop és Bakonygyepes közt, ahol műszaki hiba miatt álló autóbusznak ütközött egy személygépkocsi szombat este - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Nagy Judit elmondta: a balesetben a személygépkocsi 63 éves női utasa a helyszínen életét vesztette, az autót vezető férfi súlyosan megsérült. Helyszíni információi szerint a meghibásodott menetrend szerinti autóbuszon - melyen a baleset idején már csak a sofőr és egy utas tartózkodott - senki sem sérült meg.

Forrás: Thinkstock

Vasárnap: nyárias meleg lesz záporral, zivatarokkalhttp://www.life.hu/news/20180429-vasarnap-nyarias-meleg-lesz-zaporral-zivatarokkal-idojaras.htmlThinkstockSzerdán meleg napos idő, csütörtökön erős szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20180425-szerdan-meleg-napos-ido-csutortokon-eros-szel-varhato-idojaras.html--Rejtélyes szörnnyel verték át a fél világothttp://www.life.hu/news/20180422-rejtelyes-szornnyel-vertek-at-a-fel-vilagot-aztan-kiderult-a-harry-potter-univerzumbol-kolcsonzott.htmlTöbb lap is beszámolt arról, hogy miután az argentínai Totoras utcáin bizarr lényt fotóztak le, kitört a pánik. "Rejtélyes lény tartja rettegésben egy város lakóit" - írták. NewsOrigoCsörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapta meg a 20 éves amerikai férfithttp://www.life.hu/news/20180422-csorgokigyo-es-medvetamadas-utan-tigriscapa-harapta-meg-a-20-eves-amerikait.htmlNincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.NewsOrigoMelegszik az idő, sok napsütés várhatóhttp://www.life.hu/news/20180418-melegszik-az-ido-sok-napsutes-varhato-szerdan.htmlBorús, esős idővel indult a hét, ám szerdán végre sokkal jobbra számíthatunk. NewsOrigoRagyogó napsütés várható vasárnaprahttp://www.life.hu/news/20180407-ragyogo-napsutes-varhato-vasarnapra-idojaras.htmlA következő napokban csak néha zavarhatja meg a ragyogó napsütést kisebb zápor, zivatar - olvasható a Köpönyeg.hu előrejelzésében. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.