Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat

Forrás: Thinkstock -
holttest prostituált magyar Innsbruck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomoz az osztrák rendőrség egy magyar prostituált halála miatt. Innsbrucki lakásában találták meg a Lady Katharinaként ismert nő testét, egy hete a kádban feküdt.

Csak egy hét után találtak rá innsbrucki lakásában a magyar prostituáltra, akit ott Lady Katharinaként ismertek. A holttestet a kádban találták, megállapították, hogy a nő vízbe fulladt. Az viszont egyelőre még nem világos, hogy baleset történt, vagy gyilkosság. Annyi biztos, hogy a rendőrség nem zárja ki az idegenkezűséget, de többet nem lehet tudni, pedig az eset még januárban történt.

Egy hete a kádban feküdt a magyar nő holtteste - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nő egyik kuncsaftja egy fórumon azt írta, epilepsziás volt Katharina, és a roham következtében eshetett bele a kádba, ám boncolás során nem találtak esésre utaló nyomokat – írja a Bors. A külügyminisztériumnak az osztrák rendőrség nem adott több információt a nyomozás érdekeire hivatkozva, a nő családját közvetlenül értesítették a történtekről.

Baumgartner Zsolt újra a Forma-1-hez csatlakozotthttp://www.life.hu/news/20180501-baumgartner-zsolt-ujra-a-forma1hez-csatlakozott.htmlA 2018-as Nagy Futamon az első és eddig egyetlen magyar, Baumgartner Zsolt, aki Forma-1-es pilótaként pontot szerezhetett Magyarországnak, autóba ült, hogy többek közt a Forma-1 fiatal sztárjával, Max Verstappennel együtt szórakoztassa a nézőket, viszont ami ennél is fontosabb, újra helyet kapott a száguldó cirkuszban. A Life.hu-nak azt is elmondta, hogy pontosan mi a feladata és azt is, vajon esélyesnek látja-e még magát, hogy versenyezzen a Forma-1-ben. News--Elhunyt a 27 éves hegymászó, Simone La Terra: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/news/20180501-elhunyt-a-27-eves-hegymaszo-simone-la-terra-balesetet-szenvedett-a-himalajan.htmlTúra során meghalt a Himaláján az olasz származású 37 éves Simone La Terra. News--Elhunyt egy csecsemő hétfő délután Miskolconhttp://www.life.hu/news/20180501-elhunyt-egy-csecsemo-hetfo-delutan-miskolco.htmlHétfő délután 5 óra előtt néhány perccel egy 3 napos csecsemőhöz riasztották a mentőket Miskolcon. News--Súlyos InterCity-baleset történt Szabadegyházánálhttp://www.life.hu/news/20180501-sulyos-intercitybaleset-tortent-szabadegyhazanal.htmlSúlyos InterCity-baleset történt Szabadegyházánál, ketten meghaltak, a rendőrség vizsgálja a körülményeket. News--Fehérneműs fotói miatt rúgták ki Bailey Davis pompomlánythttp://www.life.hu/news/20180501-fehernemus-fotoi-miatt-rugtak-ki-bailey-davist-pompomlanyt.htmlKirúgták a New Orleans Saints amerikaifutball-csapatának pomponlányai közül a 22 éves Bailey Davist. Azzal indokolták, hogy egy megosztott fotóján fehérneműben szerepel és az arckifejezése sem megfelelő. NewsOrigoElhunyt az Újpest fiatal focistája, Molnár Emánuel Erikhttp://www.life.hu/news/20180430-elhunyt-az-ujpest-ifju-focistaja-molnar-emanuel-erik.htmlTragikus hirtelenséggel életét vesztette Molnár Emánuel Erik, az UTE Labdarúgó Akadémiájának 17 éves játékosa. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.