Záporra, zivatarra és kánikulára is készülni kell a következő napokban

Forrás: MTI/Varga György -
zivatar meleg kánikula időjárás esernyő zápor fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruhára és esernyőre egyaránt szükségünk lehet az elkövetkező napokban, ugyanis nyárias melegre és esőre is számíthatunk. 

A Köpönyeg előrejelzése szerint szerdán napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. A Dunántúlon szórványosan, máshol csak néhol alakul ki zápor, zivatar. A délkeleti szél élénk, a zivataros helyek környékén viharos lesz. A hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

A nyugati országrészben élők csütörtökön ne hagyják otthon az esernyőt, fátyol- és gomolyfelhők zavarják a meleg májusi napsütést. Frissítő zivatar itt helyenként előfordulhat, a csúcsérték 27 fok körül alakul.

Nyárias időre számíthatunk a hétvégén, de az eső is elkaphat bennünket Forrás: MTI/Varga György

Pénteken szintén gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és többfelé lehet zápor, zivatar, akár felhőszakadással, jégesővel. Ettől függetlenül a levegő hőmérséklete 25-26 fok fok körül alakul majd..

Szintén lehet szükségünk fürdőruhára és esernyőre is a hétvégén, hiszen szombaton még szórványosan, vasárnap viszont már csak elvétve fordul elő zápor, zivatar. Emellett marad a nyárias meleg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.