Pincében tartották fogva a holttá nyilvánított nőt, kukázás közben ismerték fel

Forrás: Shutterstock -
halál lakat Monorierdő fogvatartás halott Vecsés pince lánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2010-ben tűnt el az az asszony, akit nemrégiben találtak meg egy vecsési élelmiszerüzletnél, ám 2016-ban már halottá nyilvánították. Eddig egy pincében tartották fogva Monorierdőn, amikor megtalálták, láncok voltak a lábán. 

A Monori Járási Ügyészség vádirata szerint a sértett a betegsége miatt 2010-ben többször ismeretlen helyre ment a lakásából, ezért a rendőrség 2010 decemberétől eltűnt személyként körözte, majd 2016 decemberében holttá nyilvánította a bíróság - írja a Blikk.

A nőt egy pincébe zárták (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nőt tavaly júniusban találták meg egy vecsési élelmiszerüzletnél, ahol éppen kukázott. Lábain láncok és lakat volt. A nyomozás során fény derült rá, hogy a nő még eltűnése évében ismerkedett meg fogvatartóival, önként költözött velük Monorierdőre. Onnan is többször megszökött, így később, amikor elmentek otthonról, a nőt a pincében kialakított lakrészbe zárták, lábait pedig összeláncolták.

Szabadulása napján is leláncolták, mégis megszökött és a sínek mellett egészen vecsésig gyalogolt.

Autóval ütközött és meghalt egy motoros Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180503-autoval-utkozott-es-meghalt-egy-motoros-budapesten.htmlMeghalt egy motoros, aki személygépkocsival ütközött csütörtökön Budapest III. kerületében - közölte a rendőrség a honlapján.NewsÍgy él most a hajléktalanból lett lottómilliomos házaspár, Andraschek László és feleségehttp://www.life.hu/news/20180503-igy-el-most-a-hajlektalanbol-lett-lottomilliomos-hazaspar-andraschek-laszlo-es-felesege.htmlAndraschek László és felesége hajléktalanként éltek egészen addig, amíg 2003-ban meg nem nyerték a Skandináv lottó 636 milliós főnyereményét. Bár a mesés összegből már nem sok van, még mindig jól élnek. Néhány jó tanáccsal el is látták a jövő nyerteseit. News--Záporra, zivatarra és kánikulára is készülni kell a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20180502-zaporra-zivatarra-es-kanikulara-is-keszulni-kell-a-kovetkezo-napokban.htmlFürdőruhára és esernyőre egyaránt szükségünk lehet az elkövetkező napokban, ugyanis nyárias melegre és esőre is számíthatunk. News--Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltathttp://www.life.hu/news/20180502-innsbrucki-lakasaban-talaltak-holtan-egy-magyar-prostitualtat.htmlNyomoz az osztrák rendőrség egy magyar prostituált halála miatt. Innsbrucki lakásában találták meg a Lady Katharinaként ismert nő testét, egy hete a kádban feküdt. News--Baumgartner Zsolt újra a Forma-1-hez csatlakozotthttp://www.life.hu/news/20180501-baumgartner-zsolt-ujra-a-forma1hez-csatlakozott.htmlA 2018-as Nagy Futamon az első és eddig egyetlen magyar, Baumgartner Zsolt, aki Forma-1-es pilótaként pontot szerezhetett Magyarországnak, autóba ült, hogy többek közt a Forma-1 fiatal sztárjával, Max Verstappennel együtt szórakoztassa a nézőket, viszont ami ennél is fontosabb, újra helyet kapott a száguldó cirkuszban. A Life.hu-nak azt is elmondta, hogy pontosan mi a feladata és azt is, vajon esélyesnek látja-e még magát, hogy versenyezzen a Forma-1-ben. News--Elhunyt a 27 éves hegymászó, Simone La Terra: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/news/20180501-elhunyt-a-27-eves-hegymaszo-simone-la-terra-balesetet-szenvedett-a-himalajan.htmlTúra során meghalt a Himaláján az olasz származású 37 éves Simone La Terra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.