Kutyabarátok és örökbefogadók családi találkozója

Forrás: facebook.com/events/1646170605498591/ -
kutya Vigyél haza alapítvány kutyabarát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nap, egy helyszín, két színvonalas családi program a Vigyél Haza Alapítvány és a Belváros összefogásával.

Gyere el a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényére, ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására. A felelős gazdiknak jó hír, hogy az első 100 jelentkező, kutyusa nevével és a gazdi adataival gravírozott kutyabilétát kap ajándékba.

A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várjuk, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, önkénteseink segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni. Az izgalmas programokon, számos közismert és népszerű meglepetésvendég segíti a rendezvény sikerét, és önkénteseink munkáját. Az egész napos rendezvényen, minden szolgáltatás ingyenes.

Kutyabarátok és örökbefogadók családi találkozója Forrás: facebook.com/events/1646170605498591/


Kutya-gazdi fotózás (itt regisztrálhatsz): kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket.

A Szabad a Gazdi program, kvízjátékokkal, ajándékokkal várja azokat, akik szívesen felmérik és bővítik kutyatartással kapcsolatos tudásukat. Az idén tíz éves alapítványunk külön szeretettel várja, azt a 900 családot, akik közreműködésünkkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket. A számtalan kutyás programot az alapítvány sátrainál akusztikus zenét, és magyar népzenét játszó fiatal zeneművészek is színesítik.
A Vigyél Haza Alapítványon kívül a színvonalas programot segíti többek között a NÉBIH Szabad a Gazdi program, Vizslafotózás, a Kutyabarát.hu, a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság, a Őrmezői Kutyaiskola, a Chiru-Vet Állatorvosi Szakrendelőt és még sokan mások!

Rendezvénnyel párhuzamosan a Belváros önkormányzata, az Olimpiai parkban Belvárosi Családi Pikniket is tart, egész napos gyerekprogramokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást. A pikniken zenei programok, koncertek, kézműves foglalkozások, mutatványosok, játszótéri programok, bábszínház, és sportprogramok várják az érdeklődő, gyerekes családokat.

Helyszín: V. ker. Olimpia Park sétánya
Időpont: 2018 május 12. szombat, 10-18 óra




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.