Kizuhant egy négyéves kislány egy VIII. kerületi társasház hatodik emeletéről: azonnal meghalt

Forrás: Dreamstime -
halál zuhanás Vietnám kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vietnámi nő egy rövid időre leugrott a boltba, ezalatt történt a tragédia: a kislány kizuhant a hatodikról, és azonnal meghalt.

A vietnámi nő testvérével, annak négyéves gyermekével, és a sajátjával élt együtt Budapesten egy VIII. kerületi társasházban, ahol a tragédia is történt. A 29 éves nő testvére tavaly augusztus 19-én reggel dolgozni indult, így a nőre maradt a gyermekek felügyelete. Egy kis idő után azonban a nő úgy döntött, hogy elmegy a közeli boltba, hogy bevásároljon, míg a gyermekek alszanak.

A négyéves kislány azonnal meghalt - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A négyéves kislány azonban felébredt, és kiment az erkélyre, ott felmászott egy elliptikus tréner gépre, ahonnan elérte a korlátot is. Átkapaszkodott, átbillent és lezuhant a hatodik emeletről a betonra. A gyermek azonnal meghalt, a 29 éves nő ellen pedig vádat emelet a Fővárosi Főügyészség, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége, valamint – saját két éves gyermeke vonatkozásában – kiskorú veszélyeztetésének bűntette a vád.

Mindennapi dolgok, amiket a legtöbben rosszul csinálunkhttp://www.life.hu/news/20180507-mindennapi-dolgok-amiket-a-legtobben-rosszul-csinalunk.htmlVannak olyan dolgok, amiket rutinszerűen csinálunk. Megmossuk a fogunkat, kávézunk vagy épp mosdóba megyünk. Azonban ezeknél a mindennapos tevékenységeknél is akadhatnak olyan mozzanatok, melyeket a legtöbb ember rosszul csinál. NewsOrigoBarnítani akarta magát a fiatal lány, de olyan zöld lett a bőre, mint Shreknekhttp://www.life.hu/news/20180507-barnitani-akarta-magat-a-fiatal-lany-de-olyan-zold-lett-a-bore-mint-shreknek.htmlImádja a barna bőrt a 20 éves Danni Bruce, aki egy új barnítókrémet próbált ki. Bőre azonban zöld lett, pont olyan, mint a rajzfilmben Shrekké. Nem meri elhagyni a házat, de szerencsére már kopik a szín. NewsOrigoKutyabarátok és örökbefogadók családi találkozójahttp://www.life.hu/news/20180507-kutyabaratok-es-orokbefogadok-csaladi-talalkozoja-vigyel-haza-alapitvany.htmlEgy nap, egy helyszín, két színvonalas családi program a Vigyél Haza Alapítvány és a Belváros összefogásával.NewsOrigoKábítószer okozta egy csecsemő haláláthttp://www.life.hu/news/20180507-babitoszer-okozta-egy-csecsemo-halalat.htmlKábítószer okozta egy csecsemő halálát, a bíróság - ügyészi indítványra - elrendelte az anya előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t. News--Újabb nyom VV Fanni ügyében: a csatornarendszerben keringhet a lány holttestehttp://www.life.hu/news/20180507-ujabb-nyom-vv-fanni-ugyeben-a-csatornarendszerben-keringhet-a-lany-holtteste.htmlHetek óta nem hallhattunk új információt Novozánszki Fanni eltűnéséről. A Bors azonban most megtudta, hogy a gyanúsított B. László egy csatornában rejthette el a lány holttestét. NewsOrigoA 16 éves Kailee Mills belehalt a szelfizésbehttp://www.life.hu/news/20180505-a-16-eves-kailee-mills-belehalt-a-szelfizesbe.htmlA New York Post cikkezett a 16 éves Kailee Mills-ről, akinek az életébe került egy szelfi.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.