Heves zivatarokkal jön az erős szél: ilyen lesz a következő napok időjárása

Forrás: Mudra László - Origo -
zivatar időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban többször is bőrig ázhatunk. 

Erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk és szórványosan (nagyobb számban a Dunántúlon) alakul ki zápor, zivatar. Reggel 13, délután 25 fok körül alakul a hőmérséklet - írja a koponyeg.hu.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki a heves zivatarok miatt Győr-Moson-Sopron, Vas és Veszprém megyére. Csütörtökön is folytatódik a változóan felhős idő, elszórtan záporok zivatarok továbbra is lehetnek.

Forrás: Mudra László - Origo

Baumgartner Zsolt újra a Forma-1-hez csatlakozotthttp://www.life.hu/news/20180501-baumgartner-zsolt-ujra-a-forma1hez-csatlakozott.htmlA 2018-as Nagy Futamon az első és eddig egyetlen magyar, Baumgartner Zsolt, aki Forma-1-es pilótaként pontot szerezhetett Magyarországnak, autóba ült, hogy többek közt a Forma-1 fiatal sztárjával, Max Verstappennel együtt szórakoztassa a nézőket, viszont ami ennél is fontosabb, újra helyet kapott a száguldó cirkuszban. A Life.hu-nak azt is elmondta, hogy pontosan mi a feladata és azt is, vajon esélyesnek látja-e még magát, hogy versenyezzen a Forma-1-ben. News--Elhunyt a 27 éves hegymászó, Simone La Terra: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/news/20180501-elhunyt-a-27-eves-hegymaszo-simone-la-terra-balesetet-szenvedett-a-himalajan.htmlTúra során meghalt a Himaláján az olasz származású 37 éves Simone La Terra. News--Örömlányé volt a Fertő-tóban talált holttest: sikerült azonosítanihttp://www.life.hu/news/20180430-oromlanye-volt-a-ferto-toban-talalt-holttest-sikerult-azonositani.htmlEgy ideig azt hihették VV Fannié lehet a Fertő-tóban talált holttest, de azóta kiderült: egy örömlány halt meg, valószínűleg szexjáték közben. News--Súlyos baleset történt Bakonygyepesnél, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180429-sulyos-baleset-tortent-bakonygyepesnel-szombaton-este-egy-ember-meghalt.htmlBalesetben meghalt egy ember Noszlop és Bakonygyepes közt, ahol műszaki hiba miatt álló autóbusznak ütközött egy személygépkocsi szombat este - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.News--Hétfőn is viharokra számíthatunk, a hőmérséklet 30 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20180430-hetfon-is-viharokra-szamithatunk-a-homerseklet-30-fok-is-lehet-idojaras.htmlHétfőn is többfelé kialakulhatnak záporok, de emellett meleg lesz, helyenként 30 fok is várható. News--Csörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapta meg a 20 éves amerikai férfithttp://www.life.hu/news/20180422-csorgokigyo-es-medvetamadas-utan-tigriscapa-harapta-meg-a-20-eves-amerikait.htmlNincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.