Egy kutya trollkodott bele az időjárás-jelentésbe

kutya időjárás-jelentés troll videó időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frappánsan reagált egy időjárás-jelentő, amikor meglátta, hogy miközben élő adásban tájékozattja a nézőket a várható időről, egy kutya settenkedik mögötte. 

"Ez egy kutya mögöttem" - lepődött meg WMUR csatorna meteorológusa, Josh Judge, amikor az élő adásban hirtelen egy kutya sétált el mögötte. Az esetről a Fox News cikkezett.

Nevetett egyet, majd azonnal visszatért az időjárás-jelentéshez. Elmondta: az elkövetkező napok még nem lesznek kutya melegek, de legalább olyan időjárásra számíthatnak mint az eddigi években.

Majd a stábtagoktól azt is megkérdezte, mi a neve a kutyának. Mint kiderült: a bátor eb a Bella névre hallgat.

Michelle Schiffer történelem tanítás helyett szexelt diákjával (18+)http://www.life.hu/news/20180510-michelle-schiffer-tortenelem-tanitas-helyett-szexelt-diakjaval.htmlA 23 éves történelemtanár Michelle Schiffer 15 éves diákjával szexelt és füvet is szívtak együtt. Az esetet az iskola egyik diákja jelentette, már a rendőrség kezében van az ügy. News--Az MTA olyan neveket vétózott meg, mint a Rukkola vagy a Makkahttp://www.life.hu/news/20180509-az-mta-olyan-neveket-vetozott-meg-mint-a-rukolla-vagy-a-makka.htmlNem újdonság, hogy vannak olyan kreatív szülők, akik nem elégszenek meg a naptárban vagy utónévkönyvben található nevekkel. Egyedik akarnak lenni. Íme az Magyar Tudományos Akadémia friss listája az el nem fogadott nevekről. News--Több mint 50 fokot mértek Pakisztánban, megdőlt a melegrekordhttp://www.life.hu/news/20180509-tobb-mint-50-fokot-mertek-pakisztanban-megdolt-a-melegrekord.htmlMég soha nem volt ilyen forró április nap a Földön, így Pakisztánban megdőlt a melegrekord, 50,2 fokot mértek Nawabshah-ban. News--Pornófilmet forgattak Budapesten, pórázon vonszolták a színésznőt (18+)http://www.life.hu/news/20180509-pornofilmet-forgattak-budapesten-porazon-vonszoltak-a-szinesznot.htmlLáncraverse sétáltatták a cseh pornószínésznőt Budapest utcáin. A járókelők között forgatták a legújabb szexfilmet. News--A 3 éves Freya Mason tudományos kísérletekkel lett Youtube-sztárhttp://www.life.hu/news/20180509-a-3-eves-freya-mason-tudomanyos-kiserletekkel-lett-youtubesztar.htmlA hároméves Freya Mason tudományos kísérletekkel szerzi magának és Youtube-csatornájának a követőket. A hihetetlenül aranyos lány egyébként egy normális gyerek, aki rajong a tudományokért. News--Barnítani akarta magát a fiatal lány, de olyan zöld lett a bőre, mint Shreknekhttp://www.life.hu/news/20180507-barnitani-akarta-magat-a-fiatal-lany-de-olyan-zold-lett-a-bore-mint-shreknek.htmlImádja a barna bőrt a 20 éves Danni Bruce, aki egy új barnítókrémet próbált ki. Bőre azonban zöld lett, pont olyan, mint a rajzfilmben Shrekké. Nem meri elhagyni a házat, de szerencsére már kopik a szín. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.