Kísértet tartja rettegésben az angliai családot: mozgatja a bögréket, nyitogatja az ajtókat

Anglia videó szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kísérteties videót rögzített egy angliai család az otthonukban folyó bizarr dolgokról. A biztonsági kamerák által felvett különös események meggyőzték a családot arról, hogy házukban valahol egy átjáró van a túlvilágba.

Hátborzongató dolgok történnek az angliai család otthonában, a rémisztő eseményekről bizonyítéka is van a családnak: biztonsági kamerák rögzítették az eseteket. Robert és Pauline fiukkal együtt évek óta élnek a gravesendi házukban, de

látogatók nem szívesen mennek hozzájuk a sok furcsaság miatt, ami ott történik.

A férj szerint ő a paranormális események középpontja, ás úgy gondolja, az ő hálószobájában lehet egy átjáró a túlvilágra.

A pár rengeteg furcsa incidensről számolt be, például a magától mozgó bögréről és a repülő gumikesztyűről. A videókon az is jól látszik, hogy az ajtók maguktól nyílnak és csukódnak. Az apa állítja, többször látta is a démont.

Háromszor láttam is az árnyékot a házban, de mindig megpróbált elbújni előlem, amikor csak észrevettem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.