Időjárás: meleg, de változékony idő várható a hétvégén

meleg tavasz hétvége időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén is általában meleg, napsütéses idő várható, de többször megerősödhet a szél, és záporokra, zivatarokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken több órára kisüt a nap. Szórványosan - legkisebb eséllyel a délkeleti országrészben - számíthatunk záporra, zivatarra, néhol felhőszakadásra. A Dunántúlon időnként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg meg is erősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 12 és 17 fok között alakul, de néhol ennél hűvösebb is lehet. Napközben nagyrészt 24-29 fokig melegszik a levegő, de a nyugati határvidéken pár fokkal alacsonyabb csúcsértékek is előfordulhatnak.

Szombaton a sok napsütés mellett szórványosan - északkeleten kisebb eséllyel - alakulhat ki zápor, zivatar. A Dunántúlon mérsékelt marad a légmozgás, másutt helyenként megerősödik, zivatarban viharossá is fokozódhat a szél. A minimumhőmérséklet 11-17, a maximumhőmérséklet 24-29 fok között várható.

Vasárnap az ország északkeleti harmadán többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható, másutt a többórás napsütés mellett erősebben felhős időszakok is lesznek. Északkeleten legfeljebb néhol, másutt szórványosan várható zápor, zivatar. A szél élénk, néhol, erős zivatarok környezetében viharos lehet. A leghidegebb órákban 9-16 fok lehet. Napközben 23-28 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Luxus Yvonne lánya, Cathrine önkifejezésnek tartja, ha megmutatja melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180511-luxus-yvonne-lanya-cathrine-onkifejezesnek-tartja-ha-megmutatja-melleit.htmlYvonne Dederick és lánya, Catherine a Feleségek luxuskivitelben adásaiban is többször vitatkoztak már azon, hogy a Mardoll néven rappelő lánynak mennyire kell eltakarnia testét, különösen dekoltázást. Cathrine azonban ezt az önkifejezés egyik formájának tartja. TV + Sztárok--Pápai Joci ősztől újra feleségével aludhathttp://www.life.hu/sztarok/20180511-papai-joci-osztol-ujra-felesegevel-anitaval-aludhat.htmlPápai Joci intim titkot árult el a magánéletéről: bár egyelőre külön ágyban alszanak a feleségével, ősztől lehet, hogy újra együtt tölthetik az éjszakákat is. TV + SztárokŐ Katalin hercegné kiköpött mása: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-o-katalin-hercegne-kikopott-masa-fotok.htmlHeidi Agan nem csak azért szerencsés, mert a megszólalásig hasonlít Katalin hercegnére, hanem azért is, mert ezzel egy halom pénzt is keres. TV + SztárokOrigoVigyázat, szülővel vagyok: kiderült Nagy Adriról, hogy az út szélén pisilthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-vigyazat-szulovel-vagyok-kiderult-nagy-adrirol-hogy-az-ut-szelen-pisilt.htmlNagy Adriról kínos dolog derült ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban: az út szélén pisilt, és a forgalom is elállt miatta. TV + SztárokOrigoDemjén Rózsi koncertjét lefújták Kaposváron, milliókat bukott a zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-demjen-rozsi-koncertjet-lefujtak-kaposvaron-milliokat-bukott-a-zenekar.htmlLefújták Demjén Rózsiék kaposvári koncertjét, így a zenekar milliókat bukott. Demjén Ferenc azt mondja: nem tudja, kapnak-e kártérítést, de lett volna másik meghívásuk is arra a napra. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoErős Antónia halálhírét terjszetik: állítják, autóbalesetben hunyt elhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eros-antonia-halalhiret-terjszetik-allitjak-autobalesetben-hunyt-el.html„Ma reggel brutális autóbalesetben szörnyethalt Erős Antónia" – ez a címe annak az álhírnek, ami a napokban kezdett a Facebookon terjedni. Szerencsére már egyre több ember felismeri, hogy kamuhírrel állnak szembe.TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.