Feltalálták az öntisztító bugyit, a környezetvédelmet tartották szem előtt

Forrás: Organic Basics -
NASA bugyi öntisztító környezetvédelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környezetvédelem volt az elsődleges cél, amikor megalkották az öntisztító bugyit és alsónadrágot, amely magától megöli a kellemetlen szagokat és a baktériumokat. Az újrahasznosított anyagból készült alsóneműt 14-17 napig nem kell kimosni, így vizet takaríthatunk meg.

A Metro cikke szerint a dán márka, az Organic Basics a NASA-val közösen alkotta meg azt a 100 százalékban újrahasznosított anyagokból készült fehérneműt, amely 99,9 százalékban megöli a kellemetlen szagokat és a baktériumokat. A speciális fehérnemű előállításához ugyanazt azt anyagot használják, amivel a vizet tisztítják az űrállomásokon.

Ebből az az előny származik, hogy az így készült női és férfi alsóneműket 14-17 napig nem kell kimosni. Mindez azért jó, mert az így keletkezett vízmegtakarítással óvhatjuk a környezetet.

Kényelmes és óvjuk vele a környeztet Forrás: Organic Basics

Már 3 éves a kisfiú, akinek a lábát a szülei egyetlensége miatt amputáltak (18+)http://www.life.hu/news/20180515-mar-3-eves-a-kisfiu-akinek-a-labat-a-szulei-egyetlensege-miatt-amputaltak.htmlImmár 3 éves az a brit kisfiú, aki szülei kegyetlensége miatt veszette el mindkét lábát. News--A világ legrondább színe lehet a kulcs a dohányzásról való leszokáshozhttp://www.life.hu/news/20180515-a-vilag-legrondabb-szine-lehet-a-kulcs-a-dohanyzasrol-valo-leszokashoz.htmlTöbbféleképpen szokhatunk le a dohányzásról, azonban most az ausztrál kormány úttörő vállakozásra készül. A világ legrondább színét hívná segítségül, ilyenre színezné ugyanis a dobozokat, hátha kevesebben vásárolnának dohánytermékeket. NewsThinkstockIdőjárás: többfelé heves esőzésekre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20180515-idojaras-tobbfele-heves-esozesekre-figyelmeztetnek.htmlTöbb megyében és a fővárosban további intenzív esőzésekre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Ordítva maszturbált egy buszon az indiai férfi: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180515-orditva-maszturbalt-egy-buszon-az-indiai-ferfi-video-18.htmlVideóra vették, ahogyan egy buszon, mindenki szeme láttára magához nyúl egy férfi. Nem is akárhogyan végezte ezt a tevékenysége, közben még ordított is. NewsOrigoKiderült: nincs mérgezett tej a boltokbanhttp://www.life.hu/news/20180515-kiderult-nincs-mergezett-tej-a-boltokban.htmlMegnyugodhatunk: a magyar áruházakban nincs szennyezett tej. Az alapos vizsgálatra azután került sor, hogy valaki azzal fenyegetőzött, megmérgezi a dobozos tejeket. News--Egy kisfiú miatt pusztult el a Kecskeméti Vadaspark vemhes szurikátájahttp://www.life.hu/news/20180515-egy-kisfiu-miatt-pusztult-el-a-kecskemeti-vadaspark-vemhes-szurikataja-zara.htmlSzörnyű esemény történt a minap a Kecskeméti Vadasparkban: elpusztult Zara, a kis szurikáta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.