Kecskeméti Vadaskert szurikáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta az egész országot a Kecskeméti Vadasparkban elpusztult szurikáta ügyé foglalkoztatja. Egy ötödikes fiú földhöz vágott egy szurikátát, miután az megharapta. A vemhes állat elpusztult. A diák apja a közösségi oldalán reagált a történtekre -  ezt itt olvashatod el - a TV2 Mokkájában pedig a Vadaskert igazgatója is megszólalt.    

Nem kell bűnbakot keresni, inkább le kell ülni, és el kell gondolkodni, hogy lehet a hasonló tragédiákat megelőzni – mondta el a Mokkában Tokovics Tamás, a Kecskeméti Vadaskert igazgatója. A szakember elmondta, ők úgy alakították ki a kifutókat, hogy védjék az embereket az állatoktól és fordítva.

Szurikáta-ügy: a Facebookon szólalt meg a kisfiú édesapjahttp://www.life.hu/news/20180516-szurikataugy-a-facebookon-szolalt-meg-a-kisfiu-edesapja.htmlNapok óta az egész országot a Kecskeméti Vadasparkban elpusztult szurikáta ügyé foglalkoztatja. Egy ötödikes fiú földhöz vágott egy szurikátát, miután az megharapta. A vemhes állat elpusztult. A diák apja a közösségi oldalán reagált a történtekre.NewsOrigoHalálos baleset történt Vas megyébenhttp://www.life.hu/news/20180516-halalos-baleset-tortent-vas-megyeben-kedd-este.htmlKedden este Vép külterületén egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost – közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. News--Rengeteg eső várható még az elkövetkezendő napokbanhttp://www.life.hu/news/20180516-rengeteg-eso-varhato-az-elkovetkezendo-napokban-idojaras.htmlAz MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére másod, Békés és Csongrád megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a 24 óra alatt várható sok eső miatt a meteorológiai szolgálat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHalálos baleset történt az M6-os autópályánhttp://www.life.hu/news/20180512-halalos-baleset-tortent-az-m6os-autopalyan-szombaton-hajnalban.htmlHalálos baleset történt az M6-os autópályán szombat hajnalban, a műszaki mentés idejére a sztráda főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem honlapján.News--Viharokra számíthatunk szerdátólhttp://www.life.hu/news/20180501-viharokra-szamithatunk-szerdatol-idojaras.htmlA meleg marad, de még gyakoribbak lesznek a felhőszakadások. News--Meghalt autóbalesetben a dél-afrikai műsorvezető Akhumzi Jezilehttp://www.life.hu/news/20180430-meghalt-autobalesetben-a-musorvezeto-akhumzi-jezile.htmlAutóbalesetben hunyt el a dél-afrikai színész és műsorvezető, Akhumzi Jezile. A kocsiban nem egyedül ült, a többiek sem élték túl a karambolt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.