David Goodall 104 éves tudóst eutanáziával segítették a halálba

halál tudós Svájban David Goodall Örömóda eutanázia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 104 éves botanikus professzor, David Goodall már nem szeretett volna tovább élni, ám hazájában, Ausztráliában tilos az eutanázia, Svácjba kellett utaznia. A napokban segítették a halálba egy bázeli klinikán. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az Ausztráliában élő, 104 éves botanikus professzor, David Goodall úgy döntött, nem szeretne tovább élni. Azt mondta: ebben a korban már nem öröm számára az élet.

Svájcban halt meg David Goodall Forrás: Exit International/AFP

Ausztráliában azonban tilos az eutanázia, Svájcba kellett utaznia, ahol a napokban végrehajtották rajta az eutanáziát, egy bázeli klinikán segítették a halálba. A CNN azt írta, hogy az Exit International non-profit nemzetközi szervezet segítette a professzor kiutazását. Halálos ágyán pedig Beethoven Örömódáját hallgatta.

Aranygyűrűt használt önkielégítéshez a férfi, kórházban szedték le (18+)http://www.life.hu/news/20180516-aranygyurut-hasznalt-onkielegiteshez-a-ferfi-korhazban-szedtek-le-18.htmlA családi ékszeresdobozból választott magának maszturbációs segédeszközt egy 68 éves vietnámi férfi. Az orvosoknak kellett eltávolítani a péniszére szorult eszközt. NewsOrigoHalálos baleset történt Vas megyébenhttp://www.life.hu/news/20180516-halalos-baleset-tortent-vas-megyeben-kedd-este.htmlKedden este Vép külterületén egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost – közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. News--Rengeteg eső várható még az elkövetkezendő napokbanhttp://www.life.hu/news/20180516-rengeteg-eso-varhato-az-elkovetkezendo-napokban-idojaras.htmlAz MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére másod, Békés és Csongrád megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a 24 óra alatt várható sok eső miatt a meteorológiai szolgálat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoFeltalálták az öntisztító bugyit, a környezetvédelmet tartották szem előtthttp://www.life.hu/news/20180515-feltalaltak-az-ontisztito-bugyit-a-kornyezetvedelmet-tartottak-szem-elott.htmlA környezetvédelem volt az elsődleges cél, amikor megalkották az öntisztító bugyit és alsónadrágot, amely magától megöli a kellemetlen szagokat és a baktériumokat. Az újrahasznosított anyagból készült alsóneműt 14-17 napig nem kell kimosni, így vizet takaríthatunk meg. News--Már 3 éves a kisfiú, akinek a lábát a szülei kegyetlensége miatt amputáltak (18+)http://www.life.hu/news/20180515-mar-3-eves-a-kisfiu-akinek-a-labat-a-szulei-egyetlensege-miatt-amputaltak.htmlImmár 3 éves az a brit kisfiú, aki szülei kegyetlensége miatt veszette el mindkét lábát. News--A világ legrondább színe lehet a kulcs a dohányzásról való leszokáshozhttp://www.life.hu/news/20180515-a-vilag-legrondabb-szine-lehet-a-kulcs-a-dohanyzasrol-valo-leszokashoz.htmlTöbbféleképpen szokhatunk le a dohányzásról, azonban most az ausztrál kormány úttörő vállakozásra készül. A világ legrondább színét hívná segítségül, ilyenre színezné ugyanis a dobozokat, hátha kevesebben vásárolnának dohánytermékeket. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.