Rémisztő szörnyet vetett partra a víz Mexikóban

lény szörny hal Mexikó tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy mexikói nő csaknem sokkot kapott, amikor meglátott egy partra vetett furcsa lényt a napokban a tengerparton.

Furcsa, partra vetett lényt fedezett fel a tengerparton Mexikóban egy nő a minap. A rémisztő állatnak hatalmas állkapcsa és méretes, éles fogai vannak. A róla készült képet rengetegen látták már az interneten, de senki nem tudja, mi lehet az. Van, aki arra tippel, hogy angolna, míg más szerint tengeri kígyó lehet, de persze akadnak olyanok is, akik földönkívülinek vélik.

Amikor kijöttem a tengerből, már ott volt. Először senki nem foglalkozott vele, mert nem nézték meg közelebbről és csak egy vitorláshajó régi kötelének vélték. Csak amikor elkezdtem fotózgatni, akkor jöttek oda az emberek, hogy rácsodálkozzanak" – idézi a nő szavait a DailyStar.

Patrick J. Adams, Meghan Markle sorozatbeli férje megérkezett Londonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180518-patrick-j-adams-meghan-markle-sorozatbeli-ferje-megerkezett-londonba.htmlSzinte a fél világ tudja, hogy Meghan Markle a Brilliáns elmékben játszott, ahol nemcsak, hogy forró jelenetei voltak, de a kamerák előtt már féjhez is ment. Sorozatbeli férje, Patrick J. Adams pedig már meg is érkezett Londonba a királyi esküvőre. TV + Sztárok--Károly herceg kíséri oltárhoz Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180518-karoly-herceg-kiseri-oltarhoz-meghan-marklet.htmlA Kensington-palota Twitter-oldalán tette közzé a hírt, hogy Meghan Markle-t édesapja szívműtéte után ki kíséri majd oltárhoz. TV + Sztárok--Teljesen elszegényedett a macskanő, Jocelyn Wildensteinhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-teljesen-elszegenyedett-a-macskano-jocelyn-wildenstein.htmlTeljesen elszegényedett a macskanőként elhíresült plasztikrém, Jocelyn Wildenstein. TV + Sztárok--Ernyey Béla válaszolt az öltözködése miatt kapott kritikákra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-ernyey-bela-valaszolt-az-oltozkodese-miatt-kapott-kritikakra.htmlErnyey Béla az öltözködése miatt kapott kritikákat a Facebook-oldalán, erre reagált a 75 éves színész a Mokkában. TV + Sztárok--Lesifotós miatt szenvedett autóbalesetet Meghan Markle féltestvérehttp://www.life.hu/sztarok/20180518-lesifotos-miatt-szenvedett-autobalesetet-meghan-markle-feltestvere.htmlAutóvezetés közben akart képet készíteni egy lesifotós Meghan Markle féltestévéről, Samantháról. A nő megijedt az elé beforduló fotós autójától és egy betonkorlátnak csapódott. TV + Sztárok--Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-liptai-claudia-edesanyjat-hianyolja-majd-eskuvoje-napjan.htmlGőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.