Másik kislányt is találtak 8 éves Adrienn feltételezett gyilkosánál

Forrás: BSIP/LISSAC / BSIP/Lissac -
gyerekgyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk már róla, őrizetbe vettek a rendőrök egy embert, aki megalapozottan gyanúsítható a sólyi kislány megölésével. Kiderült, hogy a 8 éves Adrienn brutális gyilkosság áldozata lett. A kislány korábbi óvónője azt mondta: a feltételezett gyilkos, a 15 éves Ferenc rendkívül problémás gyerek volt már az óvodában is. Most pedig újabb sokkoló tény került napvilágra: másik kislányt is találtak a fiúnál, őt szerencsére élve. 

A veol.hu arról is ír, hogy szombaton a rendőrségen láttak egy fiatalembert, akit bilincsben kísértek, és az édesanya 15 éves fia pedig ráismert volt osztálytársára. Az anyuka elárulta, hogy tudomása szerint a bilincsben kísért fiúnál egy kislányt találtak, akit szintén kerestek, de ő élve került elő.

Forrás: BSIP/LISSAC / BSIP/Lissac

Megtalálták az eltűnt valóságshow-sztár, Joe Tilley holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-megtalaltak-az-eltunt-valosagshowsztar-joe-tilley-holttestet.htmlKolumbiában került elő Joe Tilley holtteste.TV + Sztárok--II. Erzsébet engedélyével lehetett borostás Harry herceg az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-ii-erzsebet-kiralyno-engedelyevel-lehetett-borostas-harry-herceg-az-eskuvojen.htmlA tradíció szerint, ha valaki katonai egyenruhában esküszik, frissen borotváltnak kell lennie. Akkor hogyan lehet, hogy Harrynek nem kellett eltávolíttatnia az arcszőrzetét? TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: megosztotta az embereket Michael Curry amerikai prédikátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-megosztotta-az-embereket-michael-curry-amerikai-predikator.htmlMichael Curry amerikai prédikátor egyedi stílusban beszélt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A beszéde megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélték, újszerű és előremutató volt, mások szerint pedig nem vette eléggé komolyan a dolgát, sőt ellopta a show-t. TV + Sztárok--Ezt üzente Meghan Markle-nek a távollévő beteg édesapja, Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ezt-uzente-meghan-marklenek-a-tavollevo-beteg-edesapja-thomas-markle.htmlAhogy azt tudni lehetett, Meghan édesapja néhány napja szívműtéten esett át Mexikóban, ezért nem tudott részt venni lánya esküvőjén. TV + Sztárok--Várkonyi Andit túlságosan bújósnak találta Bochkor Gábor: más a "szeretetnyelvük"http://www.life.hu/sztarok/20180519-varkonyi-andit-tulsagosan-bujosnak-talalta-bochkor-gabor-mas-a-szeretetnyelvuk.htmlGary Chapman: Az öt szeretetnyelv Egymásra hangolva című könyvét hozta szóba Várkonyi Andrea a FEM3-on futó Micsoda Nők! című beszélgetős műsorában. Elárulta, közte és Bochkor Gábor között is voltak eleinte szeretetnyelv-beli különbségek. TV + Sztárok--Várkonyi Andit túlságosan bújósnak találta Bochkor Gábor: más a "szeretetnyelvük"http://www.life.hu/sztarok/20180519-varkonyi-andit-tulsagosan-bujosnak-talalta-bochkor-gabor-mas-a-szeretetnyelvuk.htmlGary Chapman: Az öt szeretetnyelv Egymásra hangolva című könyvét hozta szóba Várkonyi Andrea a FEM3-on futó Micsoda Nők! című beszélgetős műsorában. Elárulta, közte és Bochkor Gábor között is voltak eleinte szeretetnyelv-beli különbségek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.