Egy libanoni hajléktalan nőnek, Fatimának 294 millió forintnyi vagyona volt bankszámláján: halál után derült ki

Forrás: Thinkstock -
halál hajléktalan pénz milliomos vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki ismerte Fatimát, a libanoni hajléktalan nőt, de senki nem sejtette, hogy valójában milliomos. Csak halála után derült ki.

Álmában érte a halál a libanoni hajléktalan nőt, aki nem volt ismeretlen a helyiek és a rendőrség számára, ám életéről és anyagi helyzetéről senki nem tudott semmit. A fogyatékossággal élő nőt szívroham vitte el, ezután fedezték fel a titkát. A nyomozók a nála talált pénzt akarták a bankban letétbe helyezni, amikor rájöttek, hogy Fatimának összesen 837 ezer angol font a vagyona, ami nagyjából 294 millió forintnak felel meg.

Milliomosként halt meg a libanoni hajléktalan - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrség megkereste a nő családját, akik azóta már megszervezték a temetést, de leszögezték, fogalmuk sem volt arról, hogy a hajléktalanként élő nő ennyire gazdag. Szerintük azért nem vallotta be vagyonát, mert nem akarta, hogy kirabolják. Hozzátették, valószínűleg azért élt a sok pénz ellenére az utcán, mert ehhez „értett", ezt szokta meg - írja a Metro.

A 9 éves Lil Tay a világ leggyűlöltebb kislányahttp://www.life.hu/news/20180520-a-9-eves-dusgazdag-lil-tay-a-vilag-leggyuloltebb-kislanya.htmlLil Tay csupán 9 éves, ám az Instagramon máris több mint 2 milliós követőtábora van. Ám ez nem azt jelenti, hogy odavannak érte, sokan azért követik, hogy gyűlölhessék, gyalázhassák. NewsOrigoFeltörték a 30Y zenekar turnébuszát Nagyváradon, ellopták a hangszereikethttp://www.life.hu/news/20180520-feltortek-a-30y-zenekar-turnebuszat-nagyvaradon-elloptak-a-hangszereiket.htmlA zenekar turnémenedzsere a Facebook-posztolta a történteket és kér segítséget. News--Másik kislányt is találtak 8 éves Adrienn feltételezett gyilkosánálhttp://www.life.hu/news/20180520-masik-kislanyt-is-talaltak-8-eves-adrienn-feltetelezett-gyilkosanal.htmlAhogy írtunk már róla, őrizetbe vettek a rendőrök egy embert, aki megalapozottan gyanúsítható a sólyi kislány megölésével. Kiderült, hogy a 8 éves Adrienn brutális gyilkosság áldozata lett. A kislány korábbi óvónője azt mondta: a feltételezett gyilkos, a 15 éves Ferenc rendkívül problémás gyerek volt már az óvodában is. Most pedig újabb sokkoló tény került napvilágra: másik kislányt is találtak a fiúnál, őt szerencsére élve. News--Vasárnap is lehet számítani viharra, felhőszakadásrahttp://www.life.hu/news/20180520-vasarnap-is-lehet-szamitani-viharra-felhoszakadasra-idojaras.htmlFelhőszakadás rondíthat bele a májusi napsütésbe. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoIsmert magyar zenész égett benn a lakásában Budapesten a Lónyai utcábanhttp://www.life.hu/news/20180519-ismert-magyar-zenesz-egett-benn-a-lakasaban-budapesten-lonyai-utcaban.htmlAhogy hírül adtuk, meghalt egy ember Budapesten, a IX. kerületi Lónyai utcában egy társasházi lakásban szombaton keletkezett tűzben. Azóta úgy tudni, ismert ember égett benn a házban. News--Változékony, de túlnyomóan napos lesz a pünkösdi hétvége időjárásahttp://www.life.hu/news/20180519-valtozekony-de-tulnyomoan-napos-lesz-a-punkosdi-hetvege-idojaras.htmlMég két nap hátra van a hosszúhétvégéből: élvezd ki! Az idő is a barátod lesz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.