Riasztást adtak ki az egész országra: jön a vihar, széllel és jéggel

vihar időjárás széllökés jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn reggel még csak az ország háromnegyedére adtak ki riasztást, a délelőtti órákra azonban az egész Magyarország térkép "besárgult". Jön a rossz idő.

A figyelmeztető előrejelzés kedd éjfélig szól - írja a honlapján az OMSZ. Ma a déli óráktól egészen kedd reggelig elsősorban az ország délkeleti, keleti harmadán (esetleg felén) számíthatunk zivatarokra, amelyeket viharos széllökés (>60 km/h), lokálisan jelentős csapadék (15-25 mm, egy-két helyen > 25 mm), és kisebb szemű jégeső kísérhet.

Riasztást adtak ki az egész országra, zivatarok jönnek erős széllel, jéggel Forrás: OMSZ

Kedden már összességében több helyen, délután nagyobb számban inkább a Dunántúlon alakulhatnak ki zivatarok, amelyekhez kapcsolódva elsősorban felhőszakadás (kis területen > 25-30 mm csapadék) és viharos széllökések (> 60 km/h), kisebb eséllyel nagyobb szemű jég társulhat.

Fiatal párjáról beszélt Stohl András Sütő Enikő műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-fiatal-parjarol-beszelt-stohl-andras-suto-eniko-musoraban.htmlSütő Enikő Stohl Andrással beszélgetett, aki mesélt a párkapcsolatáról, és arról, hogy párja mellett milyen változáson ment keresztül.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMegszületett Orbán Viktor második unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-megszuletett-orban-viktor-masodik-unokaja.htmlMegszületett Orbán Viktor kisebbik lányának, Sárának első gyermeke. A miniszterelnők immáron kétszeres nagypapa.TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle esküvője: ezért voltak ott David Beckhamék, Oprah, George Clooney-ék és más nagy sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-meghan-markle-eskuvoje-ezert-voltak-ott-david-beckhamek-oprah-george-clooneyek.htmlRengeteg nagy sztár kapott meghívást Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, de hogy pontosan miért is invitálták meg őket? Most kiderül! TV + Sztárok--Bikiniben pózolt Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-bikiniben-pozolt-zimany-linda.htmlA modell ismét megörvendeztette férfi rajongóit, több bikins képet is megosztott magáról.TV + SztárokOrigoHarry herceg esküvője: az udvar köszönetet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-az-udvar-koszonetet-mondott-a-megjelenteknek.htmlKöszönetet mondott vasárnap a brit királyi család azoknak a tízezreknek, akik Harry herceg és amerikai hitvese, Meghan Markle előző napi esküvőjén lelkesen üdvözölték az újdonsült hercegi házaspárt.TV + Sztárok--A Nagy Duett: Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20180521-a-nagy-duett-erdelyi-timea-es-gonczi-gabor-bucsuzott.htmlEgyre kevesebben vannak A Nagy Duett versenyzői, a jövő héten már az elődöntőre készülhetnek azok a szereplők, akik eddig sikeresen vették az akadályokat.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.