Előzetes letartóztatásba kerül a 16 éves Ferenc, aki megölhette a 8 éves Adriennt: videó

gyilkosság fiatalkorú rendőrség gyerekgyilkosság nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rollerezni indult a 8 éves Adrienn bátyja barátjával, a 16 éves Ferenccel, ám a kislány sötétedéskor sem tért haza, másnap hajnalban holtan találták. A fiú beismerte, hogy megölte a sólyoni kislányt. 

Beismerte a gyilkosságot a 16 éves hajmáskéri Ferenc, aki a Veszprémi Járásbíróság szerint megalapozottan gyanúsítható a 8 éves Adrienn megölésével. A sólyoni kislány rollerezni indult a fiúval, ám sötétedéskor sem tért haza. Az édesapa jelentette a rendőrségen, másnap hajnalban holtan találták.

A Bors szerint a Veszprémi Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását is, hiszen tartani kell attól, hogy a 16 éves Ferenc megszökik vagy befolyásolná a tanúkat. "A fiú büntetés-végrehajtási intézetbe kerül, a döntés jogerős. A rendőrség szerint a fiatal mindent beismert és „hirtelen kialakult érzelmi töltéssel" magyarázta szörnyű tettét. 14. évét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal gyanúsítják. Facebook-oldalán több bejegyzésében is kikötözésről írt. Volt osztálytársai szerint egyszer kikötözte a tanárát, a szünetekben pedig lövöldözést imitált a kezével. Elterjedt, hogy a fiúnál találtak egy másik kislányt, de ezt a rendőrség cáfolta" - írta a Bors.

A lap megkérdezte a kislány édesanyját is, azt mondta: görcsöl a hasa, hacsak lányára gondol, sírna, de már nem tud. Hozzátette: vicces gyereknek ismerték Ferikét.

Sikerült a fiú anyját is megszólaltatniuk: "Nem láttam rajta semmi különöset. Sokáig csak úgy üldögélt egy helyben. Azt mondta, nem ő volt" - mondta Ferenc édesanyja, Zsuzsa.

Időjárás: Németh Lajos szerint hétvégén már 30 fok is lehet a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20180522-nemeth-lajos-szerint-hetvegen-mar-30-fok-is-lehet-a-homerseklet.htmlFotó: Szabó Gábor - OrigoKigyulladt egy autóbusz az M0-sonhttp://www.life.hu/news/20180521-kigyulladt-egy-autobusz-az-m0son-1.htmlKigyulladt egy autóbusz az M0-s autóúton Pécel közelében hétfő este, nem sérült meg senki, az érintett szakaszt lezárták - tájékoztatta a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-t.NewsOrigoBeismerő vallomást tett a nyolc éves sólyi kislány, Adrienn gyilkosahttp://www.life.hu/news/20180521-beismero-vallomast-tett-a-nyolc-eves-solyi-kislany-adrienn-gyilkosa.htmlVisszavitték a rendőrök szörnyű tettének helyszínére a 16 éves hajmáskéri F. Ferencet, akit azzal vádolnak, hogy megölte a nyolc éves sólyi kislányt, Adriennt - írja a Blikk. NewsOrigoEgy libanoni hajléktalan nőnek, Fatimának 294 millió forintnyi vagyona volt bankszámláján: halál után derült kihttp://www.life.hu/news/20180521-milliomoskent-halt-meg-a-libanoni-hajlektalan-fatima.htmlMindenki ismerte Fatimát, a libanoni hajléktalan nőt, de senki nem sejtette, hogy valójában milliomos. Csak halála után derült ki. News--Általános iskolás korú diákját rontotta meg ez a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20180521-altalanos-iskolas-koru-diakjat-rontotta-meg-ez-a-tanarno.htmlMúlt héten volt annak az arizonai tanárnőnek a tárgyalása, akit azzal vádolnak, hogy 13 éves diákjával szexelt. Brittany Zamorát március 22-én tartóztatták le, miután kiderült a fiúval való kapcsolata - írja a Bors a DailyStar nyomán.NewsOrigoRiasztást adtak ki az egész országra: jön a vihar, széllel és jéggelhttp://www.life.hu/news/20180521-riasztast-adtak-ki-az-egesz-orszagra-jon-a-vihar-szellel-es-jeggel.htmlHétfőn reggel még csak az ország háromnegyedére adtak ki riasztást, a délelőtti órákra azonban az egész Magyarország térkép "besárgult". Jön a rossz idő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.