Időjárás: Németh Lajos szerint hétvégén már 30 fok is lehet a hőmérséklet

Németh Lajos hétvége időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre készüljünk.

Németh Lajos jó hírekkel szolgált azoknak, akik nagyon várják már, hogy végre beköszöntsön a nyár, és a 30 fok körüli hőmérséklet, hiszen már ma is 25 fokig kúszhat a hőmérő higanyszála. „A legmagasabb hőmérséklet az ország nagy részén eléri a 25 fokot, és a meteorológiában azt a napot, amikor a legmagasabb hőmérséklet egy adott ponton eléri a 25 fokot, nyári napnak hívjuk. Nyári nap lesz a mai, illetve a 21 és 27 fok közötti legmagasabb hőmérséklet megfelel a május második felében szokásosnak" – mondta Németh Lajos, aki azt is elárulta, hogy folyamatosan melegszik majd a hőmérséklet.

Németh Lajos szerint jó idő lesz "Fotó: Szabó Gábor - Origo "

A következő napokban még melegszik az idő, a most következő hétvégén helyenként 30 fok körüli hőmérséklettel kecsegtet" - árulta el a meteorológus.

Kigyulladt egy autóbusz az M0-sonhttp://www.life.hu/news/20180521-kigyulladt-egy-autobusz-az-m0son-1.htmlKigyulladt egy autóbusz az M0-s autóúton Pécel közelében hétfő este, nem sérült meg senki, az érintett szakaszt lezárták - tájékoztatta a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-t.NewsOrigoBeismerő vallomást tett a nyolc éves sólyi kislány, Adrienn gyilkosahttp://www.life.hu/news/20180521-beismero-vallomast-tett-a-nyolc-eves-solyi-kislany-adrienn-gyilkosa.htmlVisszavitték a rendőrök szörnyű tettének helyszínére a 16 éves hajmáskéri F. Ferencet, akit azzal vádolnak, hogy megölte a nyolc éves sólyi kislányt, Adriennt - írja a Blikk. NewsOrigoEgy libanoni hajléktalan nőnek, Fatimának 294 millió forintnyi vagyona volt bankszámláján: halál után derült kihttp://www.life.hu/news/20180521-milliomoskent-halt-meg-a-libanoni-hajlektalan-fatima.htmlMindenki ismerte Fatimát, a libanoni hajléktalan nőt, de senki nem sejtette, hogy valójában milliomos. Csak halála után derült ki. News--Általános iskolás korú diákját rontotta meg ez a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20180521-altalanos-iskolas-koru-diakjat-rontotta-meg-ez-a-tanarno.htmlMúlt héten volt annak az arizonai tanárnőnek a tárgyalása, akit azzal vádolnak, hogy 13 éves diákjával szexelt. Brittany Zamorát március 22-én tartóztatták le, miután kiderült a fiúval való kapcsolata - írja a Bors a DailyStar nyomán.NewsOrigoRiasztást adtak ki az egész országra: jön a vihar, széllel és jéggelhttp://www.life.hu/news/20180521-riasztast-adtak-ki-az-egesz-orszagra-jon-a-vihar-szellel-es-jeggel.htmlHétfőn reggel még csak az ország háromnegyedére adtak ki riasztást, a délelőtti órákra azonban az egész Magyarország térkép "besárgult". Jön a rossz idő. News--A 9 éves Lil Tay a világ leggyűlöltebb kislányahttp://www.life.hu/news/20180520-a-9-eves-dusgazdag-lil-tay-a-vilag-leggyuloltebb-kislanya.htmlLil Tay csupán 9 éves, ám az Instagramon máris több mint 2 milliós követőtábora van. Ám ez nem azt jelenti, hogy odavannak érte, sokan azért követik, hogy gyűlölhessék, gyalázhassák. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.