Édesapja halálos ágya mellett örökítette meg a kaszást az angol nő?

"Forrás: Shutterstock " -
kaszás halál fotó angol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édasapját támogatta utolsó óráiban az angol Sharron Coll, amikor egy árnyra lett figyelmes, amit sikerült is megörökítenie: egyesek szerint a halált fotózta le a nő. 

Sharron Coll haldokló édesapja mellett volt egy hospice házban, amikor sikerült megörökítenie egy különös árnyat. A nő apja, Roy bélrákkal küzdött, de már csak a fájdalmát tudták enyhíteni. Sharron miközben az apja kezét fogta arra lett figyelmes, hogy a férfi rémülten az ajtó felé mutogat, de a nő ezt a gyógyszerek hatásának tudta be. Rögtön megváltozott azonban a véleménye, amikor kiment a mosdóba.

Szellemet fotózott édesapja halálos ágyáa közelében a nő - Képünk illusztráció "Forrás: Shutterstock "

Ahogy a folyosón visszafelé tartott apja szobájába, egy árnyra lett figyelmes, amely egy könyv fölé görnyed egy holló társaságában. Az angol nő meg is örökítette a látottakat, amit megmutatott testvérének. Ő azonnal rosszul lett a fotó láttán, szerinte a nő magát a halált örökítette meg. Sharron édesapja néhány órával a kép elkészülte után elhunyt - írja a Mirror. Az árnyról készült fotókat itt lehet megtekinteni.

Meghosszabbították a nyomozást a VV Fanni-ügybenhttp://www.life.hu/news/20180523-meghosszabbitottak-a-nyomozast-a-vv-fanniugyben.htmlMég tavaly év végén tűnt el Novozánszki Fanni, a Való Világ egykori szereplője. Az ügy gyanúsítottja, B. László november óta ül előzetes letartóztatásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság meghosszabbítja a nyomozást. News--VV Fanni elrablója leépült a börtönben: nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/news/20180523-vv-fanni-elrabloja-leepult-a-bortonben-nagyon-lefogyott.htmlB László fizikailag és mentálisan is folyamatosan épül le azóta, hogy börtönbe került: VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítják. NewsOrigoRészletek a meggyilkolt sólyi kislányról: apja azonosította Adrienn holttestéthttp://www.life.hu/news/20180523-reszletek-a-meggyilkolt-solyi-kislanyrol-apja-azonositotta-adrienn-holttestet.htmlA meggyilkolt sólyi kislány, Adrienn holttestét édesapja azonosította, az ő emlékezetébe örökké bevésődött az a kép, ahogy akkor látta gyermekét. News--Időjárás: több helyen leszakad az ég, narancs figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20180523-idojaras-tobb-helyen-leszakad-az-eg-narancs-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlNarancssárga figyelmeztetés van érvényben két megyében is, de szinte az egész országban záporok várhatók - írja a met.hu. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoBrutális baleset történt Ceglédbercelnél: kilencen haltak meghttp://www.life.hu/news/20180523-brutalis-baleset-tortent-cegledbercelnel-kilencen-haltak-meg.htmlKilenc ember halt meg a Ceglédbercel közelében kedden délután történt közúti balesetben, valamennyien egy román rendszámú kisbuszban utaztak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője este az MTI-vel. News--Előzetes letartóztatásba kerül a 16 éves Ferenc, aki megölhette a 8 éves Adriennt: videóhttp://www.life.hu/news/20180522-elozetes-letartoztatasba-kerul-a-16-eves-ferenc-aki-megolhette-a-8-eves-adriennt-video.htmlRollerezni indult a 8 éves Adrienn bátyja barátjával, a 16 éves Ferenccel, ám a kislány sötétedéskor sem tért haza, másnap hajnalban holtan találták. A fiú beismerte, hogy megölte a sólyoni kislányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.