Meghosszabbították a nyomozást a VV Fanni-ügyben

Forrás: police.hu -
bűntény gyilkosság holttest Novozánszki Fanni rendőrség nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még tavaly év végén tűnt el Novozánszki Fanni, a Való Világ egykori szereplője. Az ügy gyanúsítottja, B. László november óta ül előzetes letartóztatásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság meghosszabbítja a nyomozást. 

November óta ül előzetes letartóztatásban B. László, akit akár VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni holtteste nélkül is elítélhetnek, ha elegendű bizonyíték gyűlik össze. A volt valóságshow szereplő tavaly év végén tűnt el, sokáig a közvélemény úgy vélte, hogy esetleg a Fertő-tóban talált torzó lehet az ő holtteste, de ezt a bizonyítékok megcáfolták. Korábban mi is cikkeztünk arról, hogyan, milyen támpontok mentén azonosítanak a szakemberek egy felismerhetetlen holttestet.

Novozánszki Fanni holtteste még mindig nem került elő Forrás: police.hu

A Blikk megkérdeztea Budapesti Rendőr-főkapitányságot arról, hogy várható-e a nyomozás meghosszabbítása. A kapitányság Kommunikációs Osztályától a következő választ kapták: „Tájékoztatjuk, hogy a nyomozóhatóság kezdeményezte a nyomozás határidejének meghosszabbítását, a nyomozás jelenlegi határideje 2018. november 24., amely meghosszabbítható."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.