Részletek a meggyilkolt sólyi kislányról: apja azonosította Adrienn holttestét

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság azonosítás apa Sóly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meggyilkolt sólyi kislány, Adrienn holttestét édesapja azonosította, az ő emlékezetébe örökké bevésődött az a kép, ahogy akkor látta gyermekét.

Édesapjának kellett azonosítania a meggyilkolt sólyi kislány, Adrienn holttestét. A férfi elmondta, valószínűleg soha nem fogja elfelejteni azt a pillanatot.

A sólyi kislány édesapja nem fogja elfelejteni, hogy neki kellett azonosítania gyermeke holttestét "Forrás: Dreamstime "

Tudom, hogy ez a kép halálomig kísérteni fog.

Blikkneklánya gyilkosával

"Anyaként pontosan tudom, mit érezhetnek Adrienn szülei, hiszen én egyik pillanatról a másikra, ha nem is örökre, de a fiamat veszítettem el. Amúgy meggyőződésem, hogy az én fiam soha nem tenne ilyet, de ha mégis, akkor is mellette állok, hiszen az én vérem" - mondta a nő. A fia ismerősei azonban arról számoltak be, hogy Ferencben mindig nagy feszültség dúlt, és nagyon gyorsan mérges lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.