Meleg, de viharos-zivataros időre számíthatunk a hétvégén

Forrás:Origo -
meleg vihar május időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország szinte bármelyik részén várható csapadék, de meleg lesz. 

Szombaton napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. A nap bármely szakában lehet zápor, zivatar. A csúcshőmérséklet 26 fok körül alakul. Vasárnap eleinte sok napsütés várható, majd a megnövekvő gomolyfelhőkből szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Nyárias meleg lesz 24-30 fok közötti értékekkel - írja a koponyeg.hu.

Forrás:Origo

Meztelenre vetkőztette, majd élve a vízbe dobta a sólyi kislányt gyilkosa (18+)http://www.life.hu/news/20180525-meztelenre-vetkoztette-majd-elve-a-vizbe-dobta-a-solyi-kislanyt-adriennt-gyilkosa.htmlAhogy írtunk már róla, a hétvégén egy 8 éves sólyi kislány, Adrienn brutális gyilkosság áldozata lett, News--Videón a Tolnában végigsöprő tornádóhttp://www.life.hu/news/20180525-videon-a-tolnaban-vegigsopro-tornado-zivatar.htmlCsütörtökön heves zivatarok vonultak át az országon, amelyből még egy tornádó is létrejött Tolnában. News--Sólyi gyerekgyilkosság: kiderült, történt-e szexuális erőszakhttp://www.life.hu/news/20180523-solyi-gyerekgyilkossag-kiderult-tortente-szexualis-eroszak.htmlPénteken tűnt el a nyolc éves sólyi kislány, Adrienn. Sajnos már csak a holttestét találták meg - a falubeliek szerint hátrakötött kezekkel, meztelenül. Attól tartottak, hogy gyilkosa, a 16 éves hajmáskéri F. Ferenc nem csak összeverte, hanem meg is erőszakolta a gyermeket.News--Felhőszakadás miatt adtak ki riasztást az ország nagyobb részérehttp://www.life.hu/news/20180525-felhoszakadas-miatt-adtak-ki-riasztast-az-orszag-nagyobb-reszere-eso.htmlFelhőszakadás miatt elsőfokú riasztás van érvényben az ország nagyobb részén. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoZáporok, zivatarok jönnek, feltámad a szél ishttp://www.life.hu/news/20180525-zaporok-zivatarok-jonnek-feltamad-a-szel-is-idojaras.htmlSzeles, viharos időre számíts. News--Ezt az öt dolgot bánja a legtöbb haldoklóhttp://www.life.hu/news/20180525-ezt-az-ot-dolgot-banja-a-legtobb-haldoklo.htmlEgy súlyos betegekkel foglalkozó ápolónő írt arról, mely dolgokat bán a legtöbb haldokló. Egyiknek sincs köze a pénzhez, vagy luxuscikkekhez. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.