Erkélyeken kapaszkodott fel egy férfi, hogy megmentsen egy 4 éves gyereket

halál Párizs tűzoltó erkély emelet gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy párizsi ház negyedik emelétről zuhant ki majdnem egy négy éves gyermek, ám egy férfi halált megvető bátorsággal felkapaszkodott az erkélyeken és megmentette a gyermeket. 

Úgy tűnik, egy pillanatig sem habozott az a férfi, aki erkélyeken kapaszkodott fel azért, hogy megmentsen egy gyermeket, aki majdnem kizuhant otthonából Párizsban. Az Independent cikke szerint a gyermek 4 éves volt.

Úgy tűnik, hogy a kicsit felügyelet nélkül hagyták, a mellettük lévő lakásból is próbálták visszahúzni, ám nem érték el a karját. A gyermeket és a férfit a kiérkező tűzoltók látták el.

Összeesett a pályán és meghalt a fiatal amerikai kosárlabdázó, James Hamptonhttp://www.life.hu/news/20180528-osszeesett-a-palyan-es-meghalt-a-fiatal-amerikai-kosarlabdazo-james-hampton.htmlHoltan esett össze a Team United egyik fiatal kosárlabadázója meccs közben. Hiába termett ott rögtön a segítség, nem tudták visszahozni. News--Megfojtotta, majd egy házba falazta munkatársát egy baranyai férfihttp://www.life.hu/news/20180527-megfojtotta-majd-egy-hazba-falazta-munkatarsat-egy-ferfi-3-evig-ott-volt.htmlPuszta kézzel megfojtotta, majd édesanyja épülő házába falaztatta be volt munka- és cégtársát egy baranyai férfi: úgy tudni bosszúból ölt. A holttest három évig a falak között volt. News--Két fiatal is meghalt a a Mutiny fesztiválon Portsmouth-banhttp://www.life.hu/news/20180527-ket-fiatal-is-meghalt-a-a-mutiny-fesztivalon-portsmouthban-szombaton.htmlEgy 18 éves lány és egy 20 éves fiú halt meg szombaton a Mutiny fesztiválon Portsmouth-ban A haláleseteket külön kezelik, a rendőrség szerint nincsenek összefüggésben. News--Federico Zini olasz focista meggyilkolta volt barátnőjét, Elisa Amatót, aztán öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20180527-federico-zini-olasz-focista-meggyilkolta-volt-baratnojet-elisa-amatot-aztan-ongyilkos-lett.htmlA csatár Federico Zini 24 éves volt volt barátnője, Elisa Amato 30. Zini meglátogatta a hölgyet Pratóban, és arra kérte, hogy tartson vele, de amikor kosarat kapott, lelőtte őt. NewsOrigoHarminc fok körüli meleg lesz május utolsó napjaibanhttp://www.life.hu/news/20180527-harminc-fok-koruli-meleg-lesz-majus-utolso-napjaiban-es-zaporok.htmlA következő napokban is többször várhatók záporok, zivatarok, de emellett sok lesz a napsütés, egyre melegszik az idő: május utolsó napjaiban 32 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoKettős tragédia Hortnál: megszólalt az édesanyahttp://www.life.hu/news/20180527-kettos-tragedia-hortnal-megszolalt-az-edesanya.htmlAhogy megírtuk, egy nő négyéves unokájával együtt egy tehervonat elé vetette magát szombaton délután Hort és Csány között. A tragédiáról mostanra részletek is napvilágot láttak. Az Agria TV úgy tudja, a nő kerékpárjával ment a vasúti átjáróba. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.