65 év után bezár a londoni gulyásozó

Forrás: Facebook/The Gay Hussar -
étterem magyar gulyás London étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fogadja többet a vendégeket a londoni magyar étterem, a Gay Hussar, azaz a Víg Huszár. Hatvanöt év után bezárja ajtaját.

A The Guardian cikke szerint hatvanöt év után lehúzza a rolót a londoni gulyásozó, a Gay Hussar, azaz a Víg Huszár. Az étterem legendás hely, a Soho központjában található, rengeteg politikus törzshelyéül is szolgált.

Hamarosan bezárhat a híres magyar étterem Forrás: Facebook/The Gay Hussar

Az utóbbi időben a bérleti díj emelkedett, de a vendégek száma csökkent. John Goodman, a Gulyás Szövetség szóvivője elmondta, hogy adománygyűjtésbe kezdenek a hely megmentéséért sőt, komoly felújítási terveik is vannak.

Nyomozást indítottak a Új-Mexikóban lévő könnyező Mária-szobor ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180529-nyomozast-inditottak-a-ujmexikoban-levo-konnyezo-mariaszobor-ugyeben.htmlEgyelőre nincs magyarázat arra, hogy az Új-Mexióban, Hobbs-ban található Mária-szobor miért és hogyan könnyezhet. Nyomozás indult az ügyben. NewsOrigoFolyamatos nélkülözés volt az unokájával a vonat elé ugró nagymama életehttp://www.life.hu/news/20180529-folyamatos-nelkulozes-volt-az-unokajaval-a-vonat-ele-ugro-nagymama-elete.htmlVonat elé ugrott négyéves unokájával egy nagymama szombaton, most pedig az is kiderült, mi vezethetett a tragédiához. A nő élete folyamatos küzdelem és nélkülözés volt. NewsOrigoJersey szigetén találták holtan a 37 éves magyar B. Zsuzsannáthttp://www.life.hu/news/20180529-jersey-szigeten-talaltak-holtan-a-37-eves-magyar-b-zsuzsannat.htmlB. Zsuzsanna holttestét Jersey szigetén mosta partra a víz, halálának oka egyelőre nem ismert, de egy férfit már letartóztattak. NewsOrigoEgymillióval csökkent a dohányosok száma egy év alatt Franciaországbanhttp://www.life.hu/news/20180528-egymillioval-csokkent-a-dohanyosok-szama-egy-ev-alatt-franciaorszagban.htmlEgymillióval csökkent a naponta rágyújtó dohányosok száma egy év alatt Franciaországban egy kutatás szerint.News--Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz a ferihegyi repülőtérre vezető útonhttp://www.life.hu/news/20180529-magassagkorlatozo-kapuba-rohant-egy-emeletes-autobusz-a-ferihegyi-repuloterre-vezeto-uton.htmlMagasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz Budapesten, a ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő este, többen megsérültek - közölte az MTI-vel Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A rendőrség hajnali közleménye szerint 8-an súlyosan, 20-an könnyebben sérültek meg. News--Sokban hasonlít Farkas Helga és VV Fanni esetehttp://www.life.hu/news/20180528-sokban-hasonlit-farkas-helga-es-vv-fanni-esete.htmlFarkas Helga 1991-ben tűnt el, a gyanúsítottra azonban csak emberrablást sikerült bizonyítani, és a lány holtteste sosem került elő. Ez csak néhány pont a sok közül, melyben eddig nagyon hasonlít Helga és VV Fanni esete. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.