optikai illúzió optikai csalódás internet ölelés vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa fotó miatt bolydult fel az internet. Legalább kétszer kell megnézni a képet, hogy értelmezni tudjuk.

Furcsa optikai csalódást okoz az a fotó, ami már a fél internetet bejárta. Egy férfi és egy nő ölelkezése van rajta, de első ránézésre annyira összeolvadnak az alakok, hogy szinte azt hihetnénk, hogy a férfi viseli a magassarkú cipőt és övé a hajkorona is. Ha azonban jobban megnézzük, rájöhetünk, hogy tévedtünk és valójában semmi probléma nincs a képpel, egy hétköznapi pár látható rajta.

Szakember elárulta, milyen lesz az idei nyár: erre készüljenek a nyaralókhttp://www.life.hu/news/20180529-szakember-elarulta-milyen-lesz-az-idei-nyar-erre-keszuljenek-a-nyaralok.htmlVáltozékony idő jellemezte az utóbbi heteket és várhatóan az egész nyárra ez lesz a jellemző. A szakember szerint július második és augusztus első fele lehet szárazabb és melegebb. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoNyomozást indítottak a Új-Mexikóban lévő könnyező Mária-szobor ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180529-nyomozast-inditottak-a-ujmexikoban-levo-konnyezo-mariaszobor-ugyeben.htmlEgyelőre nincs magyarázat arra, hogy az Új-Mexióban, Hobbs-ban található Mária-szobor miért és hogyan könnyezhet. Nyomozás indult az ügyben. NewsOrigoEgymillióval csökkent a dohányosok száma egy év alatt Franciaországbanhttp://www.life.hu/news/20180528-egymillioval-csokkent-a-dohanyosok-szama-egy-ev-alatt-franciaorszagban.htmlEgymillióval csökkent a naponta rágyújtó dohányosok száma egy év alatt Franciaországban egy kutatás szerint.News--Federico Zini olasz focista meggyilkolta volt barátnőjét, Elisa Amatót, aztán öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20180527-federico-zini-olasz-focista-meggyilkolta-volt-baratnojet-elisa-amatot-aztan-ongyilkos-lett.htmlA csatár Federico Zini 24 éves volt volt barátnője, Elisa Amato 30. Zini meglátogatta a hölgyet Pratóban, és arra kérte, hogy tartson vele, de amikor kosarat kapott, lelőtte őt. NewsOrigoÖsszeesett a pályán és meghalt a fiatal amerikai kosárlabdázó, James Hamptonhttp://www.life.hu/news/20180528-osszeesett-a-palyan-es-meghalt-a-fiatal-amerikai-kosarlabdazo-james-hampton.htmlHoltan esett össze a Team United egyik fiatal kosárlabadázója meccs közben. Hiába termett ott rögtön a segítség, nem tudták visszahozni. News--Megfojtotta, majd egy házba falazta munkatársát egy baranyai férfihttp://www.life.hu/news/20180527-megfojtotta-majd-egy-hazba-falazta-munkatarsat-egy-ferfi-3-evig-ott-volt.htmlPuszta kézzel megfojtotta, majd édesanyja épülő házába falaztatta be volt munka- és cégtársát egy baranyai férfi: úgy tudni bosszúból ölt. A holttest három évig a falak között volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.