magasságkorlátozó kapu baleset Ferihegyi repülőtér emeletes busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz Budapesten, a ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő este, többen megsérültek - közölte az MTI-vel Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A rendőrség hajnali közleménye szerint 8-an súlyosan, 20-an könnyebben sérültek meg.  

A külföldi rendszámú buszon a közlések szerint 48-an utaztak. Négy sérültet a tűzoltóknak kellett kiemelniük tűzoltólétra segítségével. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata és mentők is érkeztek a helyszínre, hogy ellássák a megsérült utasokat. A baleset a Felsőcsatári úti aluljáró előtti magasságkorlátozó kapunál történt, a főváros XVIII. kerületében. A kapu gyakorlatilag leborotválta a busz tetejét.

Megerősítette a hírt a rendőrség is a police.hu honlapon kiadott közleményben. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek nyilatkozva hozzátette, hogy a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

A mentési munkálatok idejére a gyorsforgalmi út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a Gyula utca és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portája között. A hajnali rendőrségi közlemény szerint a forgalom a műszaki mentés és a helyszíni szemle befejeztével ismét zavartalan.
Az MTI információi szerint a busz ukrán rendszámú volt.

Sokban hasonlít Farkas Helga és VV Fanni esetehttp://www.life.hu/news/20180528-sokban-hasonlit-farkas-helga-es-vv-fanni-esete.htmlFarkas Helga 1991-ben tűnt el, a gyanúsítottra azonban csak emberrablást sikerült bizonyítani, és a lány holtteste sosem került elő. Ez csak néhány pont a sok közül, melyben eddig nagyon hasonlít Helga és VV Fanni esete. NewsOrigoErkélyeken kapaszkodott fel egy férfi, hogy megmentsen egy 4 éves gyerekethttp://www.life.hu/news/20180528-erkelyeken-kapaszkodott-fel-egy-ferfi-hogy-megmentsen-egy-4-eves-gyereket.htmlEgy párizsi ház negyedik emelétről zuhant ki majdnem egy négy éves gyermek, ám egy férfi halált megvető bátorsággal felkapaszkodott az erkélyeken és megmentette a gyermeket. News--Összeesett a pályán és meghalt a fiatal amerikai kosárlabdázó, James Hamptonhttp://www.life.hu/news/20180528-osszeesett-a-palyan-es-meghalt-a-fiatal-amerikai-kosarlabdazo-james-hampton.htmlHoltan esett össze a Team United egyik fiatal kosárlabadázója meccs közben. Hiába termett ott rögtön a segítség, nem tudták visszahozni. News--Megfojtotta, majd egy házba falazta munkatársát egy baranyai férfihttp://www.life.hu/news/20180527-megfojtotta-majd-egy-hazba-falazta-munkatarsat-egy-ferfi-3-evig-ott-volt.htmlPuszta kézzel megfojtotta, majd édesanyja épülő házába falaztatta be volt munka- és cégtársát egy baranyai férfi: úgy tudni bosszúból ölt. A holttest három évig a falak között volt. News--Két fiatal is meghalt a a Mutiny fesztiválon Portsmouth-banhttp://www.life.hu/news/20180527-ket-fiatal-is-meghalt-a-a-mutiny-fesztivalon-portsmouthban-szombaton.htmlEgy 18 éves lány és egy 20 éves fiú halt meg szombaton a Mutiny fesztiválon Portsmouth-ban A haláleseteket külön kezelik, a rendőrség szerint nincsenek összefüggésben. News--Federico Zini olasz focista meggyilkolta volt barátnőjét, Elisa Amatót, aztán öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20180527-federico-zini-olasz-focista-meggyilkolta-volt-baratnojet-elisa-amatot-aztan-ongyilkos-lett.htmlA csatár Federico Zini 24 éves volt volt barátnője, Elisa Amato 30. Zini meglátogatta a hölgyet Pratóban, és arra kérte, hogy tartson vele, de amikor kosarat kapott, lelőtte őt. NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.