Teréz körúti robbantás Teréz körút Teréz körúti robbantó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben látott napvilágot a hír, hogy újabb felvétel került elő a Teréz körúti robbantás estéjéről, melyen felthetően a robbantással vádolt férfi arca is látszik. Most édesapja mesélt a történtekről.

Korábban mi is cikkeztünk róla, hogy a Teréz körúti robbantás estéjéről újabb illegális kamerafelvétel került elő, melyen feltehetőleg a robbantással vádolt P. László Gergely arca is látszik.

A Mokkában telefonon felhívták a férfi édesapját, aki elmondta, hogy utoljára ősszel látta fiát, amikor beszélőn volt nála, de telefonon tartják a kapcsolatot. Elmesélte azt is, hogy fia lehetne jobb állapotban, másfél év bezárás ugyanis megviseli őt.

Készülnek a hétfői tárgyalásra, azonban az új kamerafelvételekről úgy gondolja, hogy már korábban is rendelkezére álltak.

Tragédia: belefulladt egy fiatal férfi a Laborc folyóbahttp://www.life.hu/news/20180531-belefulladt-egy-fiatal-ferfi-a-laborc-folyoba.htmlSzörnyű tragédia történt Szlovákiában: egy 19 éves fiatal férfi belefulladt a folyóba Hommonán. NewsOrigoNémeth Lajos: „Abnormális az időjárás”http://www.life.hu/news/20180531-nemeth-lajos-abnormalis-az-idojaras.htmlNémeth Lajos elárulta, továbbra is folytatódik a szokásosnál melegebb, szárazabb időjárás. NewsOrigoSzurikáta-ügy: bocsánatot kért a kisfiú családja a vadaspark igazgatójátólhttp://www.life.hu/news/20180531-szurikata-ugy-bocsanatot-kert-a-kisfiu-csaladja-a-vadaspark-igazgatojatol.htmlA Kecskeméti Vadaspark egyik szurikátája elpusztult, miután egy kisfiú földhöz vágta: a szülők bocsánatot kértek a park igazgatójától. NewsOrigoTizenöt perc után kihátrált a házasságból a dubaji férj: összeveszett apósávalhttp://www.life.hu/news/20180531-tizenot-perc-utan-kihatralt-a-hazassagbol-a-dubaji-ferj-osszeveszett-aposaval.htmlValószínűleg az egyik legrövidebb házasság zajlott le Dubajban nemrég, a férj ugyanis 15 perc után semmissé tette az egészet: összeveszett apósával. News--Így búcsúztatták szülei a meggyilkolt sólyi kislányt, Adriennthttp://www.life.hu/news/20180531-igy-bucsuztattak-szulei-a-meggyilkolt-solyi-kislanyt-adrienn.htmlEmlékfotóval és jégvarázsos koszorúval búcsúztatták szülei a sólyi gyermekgyilkosság 8 éves áldozatát, Adriennt. News--Kánikula és felhőszakadás várhatóhttp://www.life.hu/news/20180531-kanikula-es-felhoszakadas-varhato-idojaras.html32 fokos meleggel búcsúzik csütörtökön, május 31-én a tavasz. Itt a nyár: kánikula, záporok, zivatarok várhatók. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.