Internetes nyereményjátékokból kaszál milliókat az egyedülálló anya

édesanya nyeremény pénz család internet nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napi 2-3 órát tölt az egyedülálló anya, Hayley Kinnaird azzal, hogy internetes nyereményjátkokra regisztrál. Nemcsak pénzt, de utazásokat és exkluzív élményeket is nyertek már szenvedélyével. 

A 36 éves, kétgyeremekes egyedülálló anya Essex-ből nem kevesebb, mitn 10 ezer fontot, azaz több mitn 3,5 millió forintot nyert már online nyereményjátékokon.

Az internets nyereményjátékok beszippantották az édesanyát (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Hayley Kinnaird azt mondja, ez olyan mint egy teljes munkaidős állás. Bár ő csak éjszakánként 2-3 órát hódol szenvedélyének, állítása szerint napont 500 játékon regisztrál. Szenvedélyével nemcsak pénzt, de utazásokat is nyertek már, valamint egy exkluzív találkozót Peter Andre-vel.

A The Sun cikke szerint Hayley az egyik rádióadón már 15-ször nyert játékon.

A Teréz körúti robbantással vádolt férfi apja mesélt fia állapotárólhttp://www.life.hu/news/20180531-a-terez-koruti-robbantassal-vadolt-ferfi-apja-meselt-fia-allapotarol.htmlNemrégiben látott napvilágot a hír, hogy újabb felvétel került elő a Teréz körúti robbantás estéjéről, melyen felthetően a robbantással vádolt férfi arca is látszik. Most édesapja mesélt a történtekről. NewsOrigoTragédia: belefulladt egy fiatal férfi a Laborc folyóbahttp://www.life.hu/news/20180531-belefulladt-egy-fiatal-ferfi-a-laborc-folyoba.htmlSzörnyű tragédia történt Szlovákiában: egy 19 éves fiatal férfi belefulladt a folyóba Hommonán. NewsOrigoNémeth Lajos: „Abnormális az időjárás”http://www.life.hu/news/20180531-nemeth-lajos-abnormalis-az-idojaras.htmlNémeth Lajos elárulta, továbbra is folytatódik a szokásosnál melegebb, szárazabb időjárás. NewsOrigoSzurikáta-ügy: bocsánatot kért a kisfiú családja a vadaspark igazgatójátólhttp://www.life.hu/news/20180531-szurikata-ugy-bocsanatot-kert-a-kisfiu-csaladja-a-vadaspark-igazgatojatol.htmlA Kecskeméti Vadaspark egyik szurikátája elpusztult, miután egy kisfiú földhöz vágta: a szülők bocsánatot kértek a park igazgatójától. NewsOrigoTizenöt perc után kihátrált a házasságból a dubaji férj: összeveszett apósávalhttp://www.life.hu/news/20180531-tizenot-perc-utan-kihatralt-a-hazassagbol-a-dubaji-ferj-osszeveszett-aposaval.htmlValószínűleg az egyik legrövidebb házasság zajlott le Dubajban nemrég, a férj ugyanis 15 perc után semmissé tette az egészet: összeveszett apósával. News--Így búcsúztatták szülei a meggyilkolt sólyi kislányt, Adriennthttp://www.life.hu/news/20180531-igy-bucsuztattak-szulei-a-meggyilkolt-solyi-kislanyt-adrienn.htmlEmlékfotóval és jégvarázsos koszorúval búcsúztatták szülei a sólyi gyermekgyilkosság 8 éves áldozatát, Adriennt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.