Titkokat árult el a jövőről a időutazó férfi: találkozunk majd idegenekkel

Forrás: NASA -
időutazás időutazó férfi hazugságvizsgálat jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Apex TV ismét talált egy férfit, aki időutazónak vallja magát. Az állítja, hogy a 6491-es évből tért vissza, és hogy a legjobb barátja egy földönkívüli. A hazugságvizsgálaton is átcsúszott.

James Olivernek hívják azt a férfit, aki azt állítja, hogy a jövőből jött vissza. A Mirror cikke szerint a férfi a 6941-es évből jött ide, a hazugságvizsgálatát pedig az Apex TV vette filmre, mint olyan sok időutazóét.

Az időutazó azt állítja, hogy a globális felmelegedés durvább lesz mint gondolnánk, azért óvatosnak kell lennünk. De azt is leszögezte, hogy újabb és újabb galaxisokat fedezünk majd fel, egyébként ő is másikból jött. Mint mondta: bolygója távolabb helyezekdik el a naptól, mint a Föld.

Azt is elárulta, hogy a legjobb barátja is egy másik galaxisból származik, sőt az emberek és az UFO-k között harc is várható, de az Egyesült Nemzetekhez hasonló szervezet ezt is kézbentartotta.

A férfi átment a hazugságvizsgálaton, ami azt jelenti, hogy teljességgel elhiszi azt, amit mondott.

Újra megnyitják a tragikus körülmények között elhunyt Rády Krisztina aktájáthttp://www.life.hu/news/20180604-ujra-megnyitjak-a-tragikus-korulmenyek-kozott-elhunyt-rady-krisztina-aktajat.htmlNyolc évvel ezelőtt lett öngyilkos Bertrand Cantat francia rockénekes magyar felesége, Rády Krisztina. A rendőrség most újra megnyitotta az aktát. A zenész volt ügyvédje ugyanis felejelentést tett. News--80 műanyagzacskót találtak a boncolás során az elpusztult bálna gyomrában (18+)http://www.life.hu/news/20180604-80-muanyagzacskot-talaltak-a-boncolas-soran-az-elpusztult-balna-gyomraban-thaifold.html80 megevett, emészthetetlen műanyagzacskó okozta egy bálna halálát Thaiföldön. News--Felborult egy autó a VIII. kerületben a Rákóczi útonhttp://www.life.hu/news/20180604-felborult-egy-auto-a-viii-keruletben-a-rakoczi-uton-1.htmlÖsszeütközött két személyautó Budapest VIII. kerültében, a Rákóczi úton, a Baross tér közelében, az egyik a tetejére borult - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.NewsThinkstockEzek a legveszélyesebb munkahelyek Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180603-ezek-a-legveszelyesebb-munkahelyek-magyarorszagon.htmlRangsorba állították Magyarországon a munkahelyeket, méghozzá veszélyességük szerint az alapján, hogy mennyi baleset történt a cégeknél. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen idő lesz a jövő hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180603--ilyen-ido-lesz-a-jovo-het-elso-feleben-idojaraselorejelzes.htmlKánikula és viharok, záporok, zivatarok várhatóak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÁllítják, a káromkodás jót tesz: ezért kell megtanítani a gyerekeknek ishttp://www.life.hu/news/20180603-a-karomkodas-jot-tesz-ezert-kell-megtanitani-a-gyerekeknek-is.htmlKutatást végeztek azzal kapcsolatban, hogy a káromkodás milyen hatással van az emberekre, és bizony arra jutottak, hogy vannak pozitív hozadékai, melyek miatt a diákoknak is meg kell tanítani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.