Újra megnyitják a tragikus körülmények között elhunyt Rády Krisztina aktáját

Noir Désir halál Párizs rendőrség Rády Krisztina öngyilkosság Franciaország Bertrand Cantat tragédia nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc évvel ezelőtt lett öngyilkos Bertrand Cantat francia rockénekes magyar felesége, Rády Krisztina. A rendőrség most újra megnyitotta az aktát. A zenész volt ügyvédje ugyanis felejelentést tett. 

Rády Krisztina, a Párizsi Magyar Intézet egykori művészeti vezetője nyolc évvel ezelőtt lett öngyilkos franciaországi otthonában. Férje, a rockzenész, Bertrand Cantat volt, a Noir Désir egykori frontembere. A zenész egyébként már ült börtönben, 2004-ben ugyanis 8 év szabadságvesztésre ítélték akkori barátnője, Marie Trintignant színésznő megöléséért. 2007-ben azonban szabadon engedték jó magaviseletért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Bertrand Cantat mit mondott a kihallgatáson Forrás: AFP/Xavier Leoty

A Blikk a Le Journal du Dimanche című hetilap cikkét szemlézte, mely szerint a férfi volt ügyvédje, Yael Mellul felejelntést tett. Azt állítja, hogy a zenész erőszakossága nagy szerepet játszott a magyar nő öngyilkosságában, aki két gyermeket hagyott maga után. A lap úgy tudja, hogy már Bertrand Cantat-t is meghallgatta a rendőrség május végén.

A Blikk úgy tudja, hogy 2013-ban egyszer már újraindították a nyomozást, amikor nyilvánosságra került a nő szüleinek küldött üzenete arról, hogy rettegett a férjétől. A rendőrség akkor is azt feltételezte, hogy a testi-lelki erőszaknak köze lehetett az öngyilkossághoz, ám akkor nem indítottak eljárást.

Felborult egy autó a VIII. kerületben a Rákóczi útonhttp://www.life.hu/news/20180604-felborult-egy-auto-a-viii-keruletben-a-rakoczi-uton-1.htmlÖsszeütközött két személyautó Budapest VIII. kerültében, a Rákóczi úton, a Baross tér közelében, az egyik a tetejére borult - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.NewsThinkstockEzek a legveszélyesebb munkahelyek Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180603-ezek-a-legveszelyesebb-munkahelyek-magyarorszagon.htmlRangsorba állították Magyarországon a munkahelyeket, méghozzá veszélyességük szerint az alapján, hogy mennyi baleset történt a cégeknél. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen idő lesz a jövő hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180603--ilyen-ido-lesz-a-jovo-het-elso-feleben-idojaraselorejelzes.htmlKánikula és viharok, záporok, zivatarok várhatóak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÁllítják, a káromkodás jót tesz: ezért kell megtanítani a gyerekeknek ishttp://www.life.hu/news/20180603-a-karomkodas-jot-tesz-ezert-kell-megtanitani-a-gyerekeknek-is.htmlKutatást végeztek azzal kapcsolatban, hogy a káromkodás milyen hatással van az emberekre, és bizony arra jutottak, hogy vannak pozitív hozadékai, melyek miatt a diákoknak is meg kell tanítani. News--Diana hercegné kézzel írt levelét árverezik elhttp://www.life.hu/news/20180601-diana-hercegne-kezzel-irt-levelet-arverezik-el.htmlElárverezik Diana hercegné egy kézzel írott levelét, amit még 1990-ben írt Bruce Oldfieldnek divattervezőnek és partnerének, Anita Richardsonnak. News--A brit nyugdíjas, Geoffrey Holroyd-Doveton saját ürülékével árasztotta el barátja lakásáthttp://www.life.hu/news/20180601-a-brit-nyugdijas-sajat-urulekevel-arasztotta-el-baratja-lakasat.htmlEgy brit nyugdíjas két hónapon át gyűjtötte saját ürülékét, majd saját készítésű szerkezetével a levélbedobó nyíláson át elárasztotta vele barátja lakását. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.