VV Fanni ügyében már a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI is nyomoz

Forrás: RTL Sajtóklub -
szembesítés FBI Novozánszki Fanni rendőrség nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két amerikai nyomozó érkezett Magyarországra az FBI-tól azért, hogy segítsenek a Novozánszki Fanni eltűnése ügyében indított nyomozásnál. Fanni titokzatos barátnőjét, B. Erikát is szembesítették a rendőrök. 

Már nemcsak a magyar rendőrök, hanem 2 amerikai FBI nyomozó is beszállt a Novozánszki Fanni, azaz VV Fanni eltűnésének ügyében indított nyomozásba. A Bors információi szerint ez 80 millió forintba került.

A lap a gyanúsított korábbi ügyvédjétől, dr. Brodmann Pétertől tudta meg, hogy a rendőrség a Szövetségi Nyomozó Iroda segítségét kérte, akik 2 nyomozót küldtek hazánkba, akik az itt töltött idő alatt luxuskörülményeket élveztek. Arról, hogy mire jutott a két nyomozó, eddig nincs információja a lapnak.

Már az FBI is nyomoz VV Fani ügyében Forrás: RTL Sajtóklub

A gyanúsított, B. László többször emlegette már VV Fanni barátnőjét, B. Erikát, szembesítés azonban csak most történt. B. László szerint ugyanis a nő hívta őt Fanni lakására aznap este, amikor a lány eltűnt. Ő kérte meg, hogy az alélt lányt vigye el egy másik helyre, amit szintén meg tud mutatni a rendőröknek.

"Körülbelül negyven percig tartott a szembesítés, de sok eredménye nem lett, B. Erika ugyanis azonnal sírva fakadt, mert állítása szerint annyira megviselik a történtek" - mondta a Borsnak az ügyvéd, aki unokaöccse mostani védőjétől tud az ügy menetéről.

26 éve elhunyt kisbaba maradványait találták meg egy hátizsákban: további szörnyűségek is kiderültekhttp://www.life.hu/news/20180607-26-eve-elhunyt-kisbaba-maradvanyait-talaltak-meg-egy-hatizsakban.htmlSzörnyű történet látott napvilágot: három nő halálra éheztette beteg testvérét, majd a házkutatáskor egy 26 éve halott kisbaba maradványaira is rábukkantak a hatóság emberei. News--Németh Lajos elárulta, bárhol lecsaphat a vihar a következő napokban ishttp://www.life.hu/news/20180607-nemeth-lajos-elarulta-barhol-lecsaphat-a-vihar-a-kovetkezo-napokban-is.htmlNémeth Lajos elárulta, egyelőre folytatódik a változékony időjárás, zápor, zivatar a következő napokban is szinte bárhol előfordulhat. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoSzellem garázdálkodott egy nő hálószobájában: videóhttp://www.life.hu/news/20180606-szellem-garazdalkodott-egy-no-haloszobajaban-video.htmlÁltalában rosszul aludt Iris J. Alamo, kamerákat szereletett hálószobájába. Meglepő dolgot tapasztalt. NewsOrigoHarmincadik születésnapját ünnepelte Rubble, az angol macskahttp://www.life.hu/news/20180606-harmincadik-szuletesnapjat-unnepelte-rubble-az-angol-macska.htmlElképesztő, de 30. születésnapját ünnepli egy angliai macska, Rubble. Gazdája szerint öregkorára kicsit zsémbes lett. News--Leszakadt az ég a Balatonnál: áll az M7-eshttp://www.life.hu/news/20180606-leszakadt-az-eg-a-balatonnal-all-az-m7es.htmlNem lehet közlekedni sem a szakadó esőtől. News--Letartóztatták a nőt, aki bordélyházat üzemeltetett Terézvárosbanhttp://www.life.hu/news/20180606-letartoztattak-a-not-aki-bordelyhazat-uzemeltetett-terezvarosban.htmlA rendőrség letartóztatott egy 25 éves tárnoki nőt, aki bordélyházat működtetett Terézvárosban. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.