Másodfokú riasztást adtak ki heves zivatarok miatt

Forrás: Mudra László - Origo -
eső zivatar vihar időjárás riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton többfelé - leginkább a középső, déli és dunántúli tájakon - várhatók záporok, zivatarok, a legtöbb napsütés keleten, északkeleten ígérkezik, ott a legkisebb az esély esőre. Az északkeleti szél többfelé élénk, zivatarok idején erős, viharos lesz. Reggel 15-21, délután 27-32 fokot mérhetünk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az egész országra figyelmeztetést adott ki a heves zivatar és a felhőszakadás miatt, de Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyében másodfokúra emelte a riasztás fokozatát a heves zivatar miatt.

Forrás: Mudra László - Origo

Másodfokú riasztást adtak ki heves zivatarok miatthttp://www.life.hu/news/20180609-masodfoku-riasztast-adtak-ki-heves-zivatarok-miatt-idojaras.htmlSzombaton többfelé - leginkább a középső, déli és dunántúli tájakon - várhatók záporok, zivatarok, a legtöbb napsütés keleten, északkeleten ígérkezik, ott a legkisebb az esély esőre. Az északkeleti szél többfelé élénk, zivatarok idején erős, viharos lesz. Reggel 15-21, délután 27-32 fokot mérhetünk. News--Több közút forgalmát korlátozni kellett az esőzések miatthttp://www.life.hu/news/20180609-tobb-kozut-forgalmat-korlatozni-kellett-az-esozesek-miatt-penteken-szombaton.htmlAz éjszakai, hajnali heves esőzések és vihar nyomán az országban több közúti szakaszon is korlátozást kellett bevezetni vízátfolyás és fakidőlés miatt - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombat reggel az MTI-t.News--Megállították a Magyarországon kóborló medvéthttp://www.life.hu/news/20180609-megallitottak-a-magyarorszagon-koborlo-medvet-hamarosan-visszakerul-a-bukki-nemzeti-parkba.htmlSzombatra virradó éjszaka, éjfél után véget ért a médiahírességgé vált medve magyarországi kalandja: Sándorfalvánál megállították menetelését - írja a delmagyar.hu. News--Vihar, fülledt meleg, erős szél lesz szerdán http://www.life.hu/news/20180606-vihar-fulledt-meleg-eros-szel-lesz-szerdan-idojaras.htmlKánikula és vihar kényszerít bennünket tető alá szerdán. News--Leszakadt az ég a Balatonnál: áll az M7-eshttp://www.life.hu/news/20180606-leszakadt-az-eg-a-balatonnal-all-az-m7es.htmlNem lehet közlekedni sem a szakadó esőtől. News--Kánikula és felhőszakadás várhatóhttp://www.life.hu/news/20180531-kanikula-es-felhoszakadas-varhato-idojaras.html32 fokos meleggel búcsúzik csütörtökön, május 31-én a tavasz. Itt a nyár: kánikula, záporok, zivatarok várhatók. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.