Megállították a Magyarországon kóborló medvét

Forrás: TASR/Tlačová agentúra SR -
medve Bükki Nemzeti Park Magyarország Szegedi Vadaspark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombatra virradó éjszaka, éjfél után véget ért a médiahírességgé vált medve magyarországi kalandja: Sándorfalvánál megállították menetelését - írja a delmagyar.hu. 

A medvét Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója terítette le altató lövedékkel, miután az állat többször is megpróbált bemenni a településre. A medvét azonnal ketrecben helyezték el, és tovább szállították Szegedre. Hamarosan visszakerül a Bükki Nemzeti Parkba, de ezúttal jeladót is kap, hogy egyszerűbb legyen nyomon követni, ha netán újra kóborolni akarna.

Illusztráció. Forrás: TASR/Tlačová agentúra SR

Leszakadt az ég a Balatonnál: áll az M7-eshttp://www.life.hu/news/20180606-leszakadt-az-eg-a-balatonnal-all-az-m7es.htmlNem lehet közlekedni sem a szakadó esőtől. News--Holttestet húztak ki a Dunából Paksnálhttp://www.life.hu/news/20180606-holttestet-huztak-ki-dunabol-paksnal.htmlEgy dunaújvárosi férfi teste került elő Paksnál a Dunából. News--Harminc fok körüli meleg lesz május utolsó napjaibanhttp://www.life.hu/news/20180527-harminc-fok-koruli-meleg-lesz-majus-utolso-napjaiban-es-zaporok.htmlA következő napokban is többször várhatók záporok, zivatarok, de emellett sok lesz a napsütés, egyre melegszik az idő: május utolsó napjaiban 32 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.