Visszahívják a Lidl polcain található Lupilu szénsavmentes ásványvizeket

"Forrás: Dreamstime " -
Lidl ásványvíz Lupilu szénsavmentes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszahívja Vivienvíz Kft. azokat az általa gyártott Lupilu elnevezésű szénsavmentes ásványvizeket, melyeket a Lidl sajátmárkás termékként árult az áruház polcain.

Visszahívja a Vivienvíz Kft. azokat az általa gyártott Lupilu elnevezésű szénsavmentes ásványvizeket, amelyek a Lidl sajátmárkás termékeiként vannak jelen az áruházlánc polcain. Az ok az általa és a Lidl Magyarország megbízásából végzett utóellenőrző vizsgálatok ellentétes eredménye.

A Lidl Magyarország az MTI megkeresésére közölte, hogy a visszahívás a minőségüket 2019. március 27-ig megőrző ásványvizeket érinti. A vásárlók ezeket a termékeket szavatossági időtől függetlenül, bármeddig, bármely Lidl áruházba visszavihetik, az áruházlánc a vásárlást igazoló blokk nélkül visszaveszi, értékét maradéktalanul megtéríti.

Visszahívják a Lidl ásványvizét "Forrás: Dreamstime "

Kiemelték, hogy amint tudomást szereztek arról, hogy a termék fogyasztása nem biztonságos, haladéktalanul levették a polcokról. Egyúttal megkezdték az érintett termékek visszagyűjtésének kommunikációját a vállalat weboldalán, valamint az érintett áruházakban kihelyezett plakátokon.

A szakorvosi vélemények szerint egészséges szervezetben jellemzően nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium,

amely a környezetben, vizesblokkokban, sőt az emberi bőrön is jelen van. Hozzátették: a termék áprilisban került az áruház polcaira, és azóta semmilyen visszajelzés vagy panasz nem érkezett sem a Lidl Magyarországhoz, sem pedig a palackozó üzemhez.

A gyártó hangsúlyozta, hogy saját laboratóriumában

a Lupilu sajátmárkás terméket a gyártás során háromóránként ellenőrzik, valamint a késztermékeket rendszeresen vizsgáltatják akkreditált laboratóriumokban is.

A Lupilu termékek gyártása esetén minden tételnek akkreditált mérési eredménnyel kell rendelkeznie.

Időjárás: felhőszakadás és jégeső is lehet délutánhttp://www.life.hu/news/20180612-idojaras-felhoszakadas-es-jegeso-is-lehet-delutan.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedd délutántól számíthatunk intenzív zivatarokra, felhőszakadásra és szélrohamra. Emellett még kánikula is lesz.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElhunyt Lovas István újságíró, politológushttp://www.life.hu/news/20180612-elhunyt-lovas-istvan-ujsagiro-politologus.htmlJúnius 11-én, 73 évesen elhunyt Lovas István publicista, politológus, fordító. NewsOrigoKiderült, mennyi esélyünk van túlélni a globális felmelegedésthttp://www.life.hu/news/20180611-kiderult-mennyi-eselyunk-van-tulelni-a-globalis-felmelegedest.htmlEgy friss kutatás kiderítette, hogy az egyes országoknak mennyi esélye van túlélni a globális felmelegedést. Az elemzés során több tényezőt figyelembe vettek, az eredmény meglepő. NewsOrigoNemcsak Will Smith, egy magyar lány is feltűnik a foci-vb hivatalos klipjébenhttp://www.life.hu/news/20180611-nemcsak-will-smith-egy-magyar-lany-is-feltunik-a-foci-vb-hivatalos-klipjeben.htmlNemrégiben készült el a foci-vb hivatalos videóklipje, ám a legtöbben csak a világsztárokra és a magyarországi helyszínekre figyeltek. Kevesen szúrták csak ki, hogy egy magyar lány is feltűnik. News--Elhunyt Jackson Odell, a népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/news/20180611-elhunyt-jackson-odell-a-nepszeru-sorozatsztar.htmlKaliforniában, mindössze 20 évesen hunyt el Jackson Odell sorozatszínész pénteken. News--Meghalt Gena Turgel holokauszttúlélő, Anne Frankot is gondoztahttp://www.life.hu/news/20180611-meghalt-gena-turgel-holokauszttulelo-anne-frankot-is-gondozta.htmlGena Turgel holokauszttúlélő arra tette fel életét, hogy felhívja a figyelmet a sokak által átélt borzalmakra, a Bergen-Belsen haláltáborban haláláig gondozta a 15 éves Anne Frankot. Most, 95 éves korában elhunyt csütörtökön. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.